MIKROCOP d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 96627751
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5346410
Transakcijski račun:
SI56 0292 2001 3415 289
Osnovna dejavnost:
J63.110 Obdelava podatkov in s tem povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
IT Invest d.o.o., Marjeta Rot Hubad, Magdalena Koritnik, Simona Kogovšek, Bernarda Kordež, David Habot, Alenka Fic Mikolič, Jože Češnovar

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Zagotavlja sodobne in uporabnikom prijazne rešitve za upravljanje z dokumenti in informacijami v oblaku. Uredi in digitalizira procese zajema dokumentov in podatkov, informacijsko podpre upravljanje dokumentov in poslovnih procesov ter zagotovi dolgoročno zakonsko skladno arhiviranje dokumentov v elektronski in papirni obliki.

Mikrocop podjetjem na pot digitalizacije pomaga v 4 korakih:

mikrocop-digitalizacija-2

Podjetjem pomagajo pri zagotavljanju skladnosti varstva osebnih podatkov v digitalnem svetu ter svetujejo pri pripravi notranjih pravil za zakonsko skladno in varno elektronsko hrambo.

Informacije zajemajo neposredno v izvornih informacijskih sistemih ali ob prejemu dokumentov v podjetje. Digitalizirajo raznovrstna, tudi tehnološko zahtevna gradiva, podatke pa prenašajo v vaše poslovne procese.

Omogočaj vam preprosto upravljanje dokumentov in poslovnih procesov s ciljem večje učinkovitosti in zakonske skladnosti upravljanja informacij. Mikrocopove storitve pospešijo vaše procese in podpirajo vašo digitalno preobrazbo.

V Mikrocopu zagotavljajo varno in skladno dolgoročno hrambo elektronskih in papirnih dokumentov, ki so vam vedno dostopni, ko jih potrebujete. Hrambo uredijo pri vas, v svojih arhivskih centrih ali v certificiranem sistemu e-hrambe InDoc EDGE.

mikrocop-digitalizacija-3

Mikrocop se lahko pohvali s storitvami in lastno programsko opremo, certificirano pri Arhivu RS, s potrjenimi notranjimi pravili pri Arhivu RS, z visoko razpoložljivostjo lastnega podatkovnega centra, visoko varnostjo in izjemno tehnološko opremljenostjo.

Mikrocop na lastni certificirani platformi InDoc EDGE v oblaku ali na lokaciji podjetja združuje zmogljivosti dokumentnega sistema, sistema za upravljanje procesov in sistem elektronske hrambe. Z bogatim naborom API vmesnikov zagotavlja nemoteno integracijo z različnimi informacijskimi sistemi. S poslovnimi rešitvami na platformi InDoc EDGE odgovarja na ključne izzive digitalizacije, saj nudi optimizacijo vsakodnevnih opravil učinkovito, skladno in zanesljivo. Mikrocop podjetja pri digitalizaciji poslovanja podpira tudi s svetovanjem na področju varstva osebnih podatkov, pripravi notranjih pravil in ureditvi fizičnega arhiva.

Mikrocop Slovenija ima več kot 45-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi.

Kako lahko hitro in enostavno pristopite na digitalno pot, izveste na spletni strani podjetja Mikrocop.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MIKROCOP d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROCOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice