Računalništvo, telefonija
06.08.2020 08:50
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung prijetno presenetil s prepogljivim Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 navdušuje v vseh pogledih!
Samsung Galaxy Z Fold 2 navdušuje v vseh pogledih!

Inženirji podjetja Samsung so nas tokrat prijetno presenetili, saj so pripravili nadvse zanimiv prepogljivi pametni mobilni telefon družine Galaxy Z Fold. Tu seveda govorimo o pametnem mobilnem telefonu Galaxy Z Fold 2, ki v primerjavi s prvo generacijo prepogljivih telefonov podjetja Samsung prinaša veliko novega. Novost namreč ni bila deležna zgolj izboljšav strojne opreme, ampak tudi povsem prenovljene oblike ter tanjšega in bolj praktičnega ohišja.

Novi prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Z Fold 2 razpolaga z dvema zaslonoma vrste Infinity-O, ki imata zelo tanek rob. Zunanji zaslon AMOLED se ponaša s 6,23-palčnim oziroma 15,8-centimetrskim zaslonom AMOLED, ločljivostjo 819 x 2,267 slikovnih točk in frekvenco osveževanja 60 hercev na sekundo. Notranji zaslon pa se ponaša s 19,3-centimetrskim oziroma 7,6-palčnim zaslonom s frekvenco osveževanja 120 hercev na sekundo, ki slike in videoposnetke izrisuje z ločljivostjo 1,768 x 2,208 slikovnih točk.

Pri pripravi pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Z Fold 2 je bilo odlično poskrbljeno tudi za zajem fotografij, saj so na voljo tri slikovna tipala ločljivosti 12 milijonov slikovnih tok, medtem ko je za sebke na voljo spletna kamera ločljivosti 10 milijonov točk. Pri novosti je bilo odlično poskrbljeno tudi za zmogljivost, saj je ta opremljena z mobilnim procesorjem Snapdragon 865, 12 gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom z 12 gigabajti prostora. Novost zaenkrat pa še ni združljiva s peresom S Pen.

Prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Z Fold 2 bo na voljo v črni (Mystic Black) in bronasti barvi (Mystic Bronze). Čeprav podjetje Samsung še ni uradno naznanilo maloprodajne cene novosti, se bo ta zagotovo gibala okoli 2.000 evrov. Več informacij o nadvse zanimivem telefonu, pa bo podjetje Samsung razkrilo 1. septembra.


Prijavi napako v članku