Kaspersky

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share

Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi grožnjami. S sedežem v Moskvi, Rusija, ima Kaspersky široko mednarodno prisotnost in svoje izdelke ter storitve ponuja uporabnikom v več kot 200 državah po vsem svetu.

Podjetje je znano po svojem izjemnem strokovnem znanju na področju informacijske varnosti in stalnem sledenju ter preprečevanju naprednih groženj. Eugene Kaspersky je leta 1997 ustanovil podjetje s ciljem zagotavljanja najvišje ravni varnosti na spletu za posameznike, podjetja ter vladne inštitucije.

Kaspersky ponuja širok spekter izdelkov, usmerjenih v različna področja informacijske varnosti. Med njimi so napredni protivirusni programi, požarni zidovi, mobilne varnostne rešitve, zaščita spletnega bančništva, preprečevanje zlonamerne programske opreme in številne druge rešitve. Podjetje se uvršča med vodilne na področju tehnološkega razvoja in je vedno korak pred nenehno spreminjajočimi se spletnimi grožnjami, kar mu omogoča, da uporabnikom zagotavlja visoko stopnjo varnosti.

Poleg rešitev za končne uporabnike Kaspersky ponuja tudi celovite varnostne platforme za podjetja. Te platforme omogočajo zaščito pred grožnjami, kot so hekerski napadi, zlonamerna programska oprema, izsiljevalski virusi in druge spletne nevarnosti. Podjetja, ki se zanašajo na Kasperskyjeve rešitve, imajo koristi od napredne tehnologije ter obsežnega strokovnega znanja o varnosti, kar jim omogoča, da se osredotočijo na svoje jedro poslovanja, medtem ko je njihova informacijska infrastruktura zanesljivo zaščitena.

Kaspersky se zaveda, da je sodelovanje ključno pri zagotavljanju celovite informacijske varnosti. Podjetje tesno sodeluje z drugimi vodilnimi varnostnimi organizacijami, raziskovalnimi centri in vladnimi ustanovami, da bi skupaj premagali najzahtevnejše spletne grožnje. Z mednarodnimi partnerstvi in globalno prisotnostjo je Kaspersky sposoben hitro zaznavati nove grožnje ter uporabnikom zagotavljati ustrezne varnostne posodobitve.

V svetu, ki je vse bolj odvisen od digitalne tehnologije, je informacijska varnost ključnega pomena. Kaspersky se je uveljavil kot vodilno podjetje na tem področju, ki zagotavlja zanesljivo varnost in ščiti uporabnike pred najnovejšimi spletnimi grožnjami. Z inovacijami, izjemnim strokovnim znanjem in predanostjo informacijski varnosti ostaja Kaspersky prva izbira za milijone uporabnikov po vsem svetu.

Za še več informacij obiščite spletno stran www.kaspersky.com.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Kaspersky

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kaspersky? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.