Endava PLC

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI34300783
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8646392000
Št. zaposlenih:
200
Transakcijski račun:
SI56 0400 0027 6227 035
Osnovna dejavnost:
J62.030 Upravljanje računalniških naprav in sistemov
Ustanovitelj:
ENDAVA (UK) LIMITED

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških produktov, maloprodaje, mobilnosti in zdravstva pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Z uporabo tehnologij naslednje generacije Endavine agilne, multidisciplinarne ekipe strankam po vsem svetu pomagajo postati bolj privlačne, odzivne in učinkovite.

Endava kotira na newyorški borzi (NYSE) in ima 8,127 zaposlenih (podatek za 31. 3. 2021) v 21 državah po svetu: Avstralija, Avstrija, Danska, Nemčija, Irska, Nizozemska, Singapur, Združeno kraljestvo, ZDA, Romunija, Bolgarija, Slovenija, Severna Makedonija, Moldavija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Argentina, Kolumbija, Urugvaj in Venezuela.

Poleg vlaganja v dolgoročne odnose s strankami se Endava zaveda pomena zagotavljanja izjemne kariere za svoje zaposlene, s čimer se je v večini regij, v katerih posluje, uveljavila kot zaželeni delodajalec.

endava-1

Vizija podjetja je graditi okolje in kulturo, ki gojita uspeh tako, da podjetje skrbi za svoje stranke kot posameznike in zaposlenim omogoča, da postanejo najboljši, kar so lahko.

Endava, kot eden največjih IT zaposlovalcev v regiji, raste tudi v Sloveniji. Endavini projekti v Sloveniji dobivajo nove razsežnosti, z njimi pa se odpirajo priložnosti za vse ambiciozne IT strokovnjake, ki si želijo izstopajoče kariere v raznolikem, mednarodnem okolju. V Endavi verjamejo, da Slovenija ima potencial in zato k sodelovanju vabijo IT strokovnjake različnih profilov.   

endava-comtrade

V Endavi so prepričani, da si vsak zaposleni želi in zasluži samo najboljše pogoje in Endava te pogoje nudi. Lahko bi rekli, da je na voljo veliko, od posameznika pa je odvisno, kako to izkoristi. Poleg organizacijske kulture in vrednot, številnih iniciativ in možnosti za osebni karierni razvoj, so tukaj še dodatne prednosti podjetja Endava, za katere bi lahko rekli, da so unikatne na trgu.

Več o podjetju Endava na njihovi spletni strani.

*Avgusta 2020 je Endava prevzela del podjetja Comtrade, Comtrade Digital Sevices. Po slabem letu delovanja pod sloganom “Joining forces”, nastopajo na trgu pod blagovno znamko Endava.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Endava PLC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Endava PLC? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice