Endava PLC

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI34300783
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8646392000
Št. zaposlenih:
200
Transakcijski račun:
SI56 0400 0027 6227 035
Osnovna dejavnost:
J62.030 Upravljanje računalniških naprav in sistemov
Ustanovitelj:
ENDAVA (UK) LIMITED

Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo.

Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja finančnih storitev, telekomunikacij, medijev, tehnologije, plačilnih storitev, potrošniških produktov, maloprodaje, mobilnosti in zdravstva. Z idejno zasnovo in razvojem dinamičnih platform in inteligentnih digitalnih izkušenj našim strankam pomagamo pri hitri in konstantni transformaciji poslovanja.

Z uporabo tehnologij naslednje generacije naše agilne, multidisciplinarne ekipe zagotavljajo kombinacijo produktnih in tehnoloških strategij, inteligentnih izkušenj in inženiringa svetovnega razreda. S tem našim strankam pomagamo postati bolj odzivne in učinkovite.

Na dan 30. septembra 2023 je Endava zaposlovala 11,761 ljudi, in sicer na lokacijah v Evropski Uniji: Avstrija, Bolgarija, Hrvaška, Danska, Nemčija, Irska, Nizozemska, Poljska, Romunija, Slovenija in Švedska; izven EU v Evropi: Bosna in Hercegovina, Moldavija, Severna Makedonija, Srbija, Švica in Združeno kraljestvo; v Severni Ameriki: Kanada in Združene države Amerike; v Latinski Ameriki: Argentina, Kolumbija, Mehika, Urugvaj; Azija-Pacifik: Avstralija, Malezija, Singapur in Vietnam; in na Bližnjem vzhodu: Združeni arabski emirati.

Endava se poleg vlaganja v dolgoročne odnose s strankami zaveda pomena zagotavljanja kvalitetne kariere za svoje zaposlene, s čimer se je v določenih regijah, v katerih posluje, uveljavila kot zaželeni delodajalec.

Več o podjetju Endava na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Endava PLC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Endava PLC? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice