iRobot Slovenija

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 58562265
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5470536
Transakcijski račun:
SI56 0230 0025 4666 822
Osnovna dejavnost:
G46.690 Trgovina na debelo z drugimi napravami in opremo
Ustanovitelj:
Blaž Mole. Elka Rojnik

Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. Brez napora. Izdelki podjetja iRobot®, vključno z robotskimi sesalniki Roomba® in robotskimi čistilci Braava®, so bili z naklonjenostjo sprejeti že v več kot 30 milijonov domov.

Z vlaganjem v robotsko tehnologijo in izdelke do boljših robotov

Izpopolnjeni roboti v našem svetu dobesedno živijo: v okolju se gibljejo in delujejo bolj inteligentno. Z ljudmi lažje sodelujejo, njihova interakcija z okolico pa je učinkovitejša. Podjetje iRobot kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo razvija najboljše tehnologije na področjih kartiranja, navigacije, interakcije med človekom in robotom ter dejanskih fizičnih rešitev.

Kartiranje in navigacija

iRobot se v veliki meri posveča razvoju tehnologij kartiranja in navigacije. Prizadeva si, da bi bili roboti pametnejši in bolj preprosti za uporabo.

Zemljevidi, ki jih ustvarjajo in ohranjajo roboti, so jedro dolgoročne strategije, saj z zajemanjem oblik fizičnega oziroma otipljivega prostora vašega doma poskrbijo za nepogrešljivo prostorsko umestitev. Zagotavljajo informacije, ki robotom omogočajo premišljeno usmerjanje, gibanje in opravljanje pomembnih nalog.

Izkušnje iRobot uporabnikov in digitalne značilnosti

iRobot med drugim vlaga v razvoj komunikacijskih vmesnikov za robote, da bi kupcem zagotovil bogato in priročno interakcijo z njihovimi izdelki. Različne načine interakcije strank in njihove izkušnje z izdelki bodo še naprej bogatili preko povezovanja robotov z napravami znotraj doma ter z drugimi storitvami v oblaku.

iRobot fizične rešitve

Poslanstvo podjetja iRobot je razvijanje in udejanjanje rešitev na področju robotike. Rešitve so po učinkovitosti opravljanja nalog vodilne na tržišču in strankam zagotavljajo veliko dodano vrednost.

S stališča kupcev je temeljna vrednost njihovih robotov prav sposobnost spretnega in učinkovitega opravljanja nalog. Glede na uspešnost slednjega, iRobot ponuja najboljše rešitve, naj gre za sesanje, pomivanje ali katero drugo obliko čiščenja.

Pametni dom: ekosistem robotov s skupnim ciljem

Zamislite si dom, ki se vzdržuje sam. Kot po čudežu naredi natanko tisto, kar je treba in predvidi potrebe stanovalcev.

Takšen pametni dom bo temeljil na ekosistemu povezanih naprav, ki bodo stanovalcem s prilagajanjem življenjskemu ritmu zagotovile visoko kakovost bivanja. iRobot si prizadeva zgraditi ekosistem robotov in informacij za pametne domove.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja iRobot Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iRobot Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice