Apogej Tech, d. o. o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 63985799
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8700036000
Transakcijski račun:
SI56 1010 0005 8685 092
Osnovna dejavnost:
J63.110 Obdelava podatkov in s tem povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Sebastijan Jakomini

Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, telefoni) do poslovnih sistemov, ki so odgovorni za poslovanje podjetij. IT vpliva na skoraj vse kar počnemo, vključno z brskanjem po spletu, učenjem, bančništvom in podobno. Informacijska tehnologija na vsakem koraku izboljšuje naše življenje. Kdo pa skrbi, da informacijska tehnologija deluje? Specializirana podjetja, kot na primer podjetje Apogej Tech d.o.o.

Podjetje Apogej Tech je skupina izkušenih IT strokovnjakov, ki že od samega začetka uspešno vzpostavlja in razvija informacijske, programske in spletne rešitve. Za vas pripravijo le najboljše in najbolj aktualne rešitve na trgu.

apogej-tech-vzpostavitev-sistemov-vzdrževanje

Vzpostavitev in vzdrževanje računalniške opreme

Na današnjem konkurenčnem trgu je odzivnost na povpraševanje strank ali dobaviteljev pogosto odločilni dejavnik za uspeh organizacije. Omrežje velja za enega najbolj kritičnih virov v podjetju, tako v zasebnem kot tudi v javnem sektorju.

Računalniško omrežje si lahko predstavljate kot transportni sistem v realnem svetu. Namesto hrane in raznih izdelkov računalniška omrežja skrbijo za prenos (bistvenih) podatkov z enega računalnika na drugega. Natančnost in hitrost dnevnih transakcij je ključnega pomena za uspeh največjih in najmanjših podjetij. Nenačrtovane motnje, ki ovirajo te dnevne transakcije, so lahko drage in potencialno uničujoče za podjetje. Podjetje Apogej Tech poskrbi za vzpostavitev lokalne informacijske strukture, od strojev do programov. Prav tako poskrbijo za zaščito pred vdori v omrežje, virusi in ostalo škodo. Nadgradnja omrežnega sistema je prav tako v rokah strokovnjakov, ki bodo skrbeli za redno posodabljanje v skladu z novostmi na trgu.

Izbire na trgu računalniške opreme je ogromno in težko je izbrati ustrezno opremo za potrebe podjetja. Lahko pa se zanesete na dolgoletne strokovnjake, ki do potankosti poznajo trg in vam lahko svetujejo pri izbiri opreme. Dolgoročno gledano boste tako zmanjšali operativne stroške, z rednimi posodobitvami pa zmanjšali možnost nastanek okvar na računalnikih.

Poleg omenjenih glavnih storitev poskrbijo še za: svetovanje, izdelava rešitev po naročilu, dobave strojne in programske opreme, izgradnja omrežja, vzpostavitev strežnikov, ureditev dostopa do interneta in še več. Ker se zavedajo pomembnosti varnosti v dobi digitalizacije, vam pripravijo celovito varnostno politiko za vaše podjetje. Njihov cilj je preprečiti morebitne vdore, zaščititi vaše sisteme pred nezakonitim dostopom in zavarovati vaše podatke. V ta namen pripravijo varnostne kopije podatkov, vzpostavitev protivirusnega programa in požarnega zidu in podobno.

Sistem Pametni Dom: avtomatizacija poslovnih in bivalnih prostorov

Do pred kratkim je bila ideja o avtomatizaciji doma za večino ljudi relativno neznana oziroma nedosegljiva. Ker pa postajajo IoT naprave in pridružena tehnologija vse bolj dostopna, lastniki po celem svetu počasi nadgrajujejo svoje domove s pametno tehnologije. Preprosto povedano pametni dom daje nadzor nad osnovnimi domačimi sistemi in napravami v roke uporabnika in omogoča dostop z oddaljene točke ali pa preko centralizirane nadzorne plošče znotraj doma.

Sistem Pametni dom podjetja Apogej Tech zagotavlja nižjo porabo vseh vrst energij, možnost upravljanja domačih sistemov, manjšo obremenitev okolja in popoln nadzor nad dogajanjem v hiši ali stanovanju. Sistem Pametni dom vključuje: nadzor nad razsvetljavo, opozorilne in SOS alarme, kontrola prisotnosti v objektu, upravljanje žaluzij in strešnih oken in varčevalne sisteme, s katerimi boste zmanjšali porabo doma.

Sistem deluje popolnoma samostojno. Krmilite lahko z daljinskim upravljalcem, zaslonom na dotik, osebnim računalnikom, preko spleta ali telefona.

Izdelava spletne strani

Če še nimate spletne strani, verjetno vsak dan izgubljate (nove) priložnosti za rast podjetja. Spletno mesto je lahko osrednje vozlišče za razvoj in širitev vaše blagovne znamke. Spletna stran je pomembna tudi za krepitev verodostojnost podjetja. Večina uporabnikov, ko naleti na doslej nepoznano podjetje, najprej preveri, ali je prisotno na spletu ali družbenih omrežjih. Podjetje Apogej Tech vašo investicijo spremeni v dobro strukturirano spletno stran s privlačno in interaktivno obliko, obenem pa poskrbijo za optimizacijo vaše vsebine za spletne brskalnike. Tako povečajo doseg vaše blagovne znamke in dosežejo največje število ljudi.

Telefonija

Poleg vseh omenjenih storitev poskrbijo še za vzpostavitev telefonskega sistema. Montirajo in priklopijo vas lahko na sisteme Siemens in Asteriks, načrtujejo telefonske instalacije, nadgradijo stare sisteme in programirajo telefonske centrale in telefone.

Še več o podjetju Apogej Tech na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Apogej Tech, d. o. o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Apogej Tech, d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.