Računalništvo, telefonija
23.09.2016 10:44

Deli z drugimi:

Share

Poznate BiziMax? Pa bi ga morali – je namreč zanesljiv poslovni asistent.

Poznate kakšnega podjetnika ali podjetje? Seveda ga. Pa veste, kaj jim je skupnega? V teh časih ne le dobiček, temveč predvsem želja po kakovostnem programu, ki je nekakšen digitalni poslovni asistent. Če je obenem še enostaven za uporabo in poceni, toliko bolje. Ime mu je BiziMax in domuje v spletu.
Bizimax
Bizimax

BiziMax stavi na resnično enostavno uporabo. Zna vse, kar znajo veliki. Resda ni tako obsežen kot poslovni programi multinacionalk, premore pa večino njihovih funkcij. Z njim boste hitro in enostavno opravili in uredili prevzeme blaga, izdali blago v konsignacijo in ga tam vodili. Možno je tudi avtomatizirano knjiženje blaga glede na naročila dobaviteljem.

Seveda v programu BiziMax ne manjkajo tudi funkcionalnosti, ki jih potrebujete občasno, kot so rešitve za inventuro in različna poročila. Uporaba rešitve BiziMax je mogoča od kjerkoli in kadarkoli. Vse, kar potrebujete, je le dostop do interneta. Kot pravi poslovni program pozna tudi integracije z različnimi drugimi poslovno-informacijskimi rešitvami in računovodskimi programi – hitro in enostavno se vklopi v vaše obstoječe okolje in ga nadgradi ter poenostavi.

Poslušen, ubogljiv, prilagodljiv

Interakcija s programom v vsakem hipu postreže z aktualnimi podatki. V primeru več sočasnih uporabnikov le-ti vidijo vse opravljene spremembe takoj v realnem času!

S programom BiziMax lahko vodite najrazličnejše vrste poslovanja – denimo proizvodnjo ali upravljate transport. Program namreč pozna kosovnice, zna beležiti natančno porabo surovin ter omogoča dober pregled in nadzor nad proizvodno dejavnostjo.

Ste storitveno podjetje in vas zanima predvsem prodaja? BiziMax je prava rešitev za vas. Obvlada prodajo, račune (avansne, maloprodajne, izdane, prejete), predračune in dobavnice. Za vaše lažje delo so v programu že prednastavljeni delovni nalogi, katerih postavke preprosto uredite glede na trenutno stanje. Program zna spremljati tudi vašo lastno porabo sredstev in virov sredstev, za t. i. stroškovne račune (gorivo, električna energija).

Kot dobri mentorji, avtorji rešitve BiziMax nudijo tudi možnost prilagoditve programske opreme specifičnim zahtevam podjetja. Za brezhibno poslovanje vam pomagamo BiziMax povezati z ostalimi poslovnimi rešitvami v podjetju. Dovolite, da vam pohitrimo in poenostavimo poslovanje!

E-računi, davčne blagajne … ? Da, da, da.

Tako samostojni podjetniki kot podjetja vse več poslujejo elektronsko – tako s strankami kot državo. Seveda lahko tudi preko programa BiziMax e-račune pošiljate neposredno na portal UJP. Rešitev v celoti podpira papirno in brezpapirno poslovanje ter e-poslovanje z dobavitelji ter strankami in državo.

Ne samo, da BiziMax podpira uporabo različnih davčnih blagajn, to funkcionalnost za razliko od številnih drugih ponudnikov programskih rešitev nudi brezplačno, brez doplačila. Omogoča tudi funkcionalnost mobilne davčne blagajne (na napravah s sistemom Android), s katero lahko izkoristite priročnost izdaje računov preko pametnega telefona ali tablice in prenosnega POS-tiskalnika.


Že od 0 evrov dalje!

Da, prav ste prebrali! BiziMax lahko uporabljate tudi brezplačno. Različica BiziMax Lite je namenjena najmanj zahtevnim uporabnikom, predvsem manjšim samostojnim podjetnikom, ki mesečno izdajo do treh računov. Te lahko svojim strankam brezplačno pošljejo elektronsko preko sistema UJP.

Tudi sicer BiziMax ne sodi med zlatarske rešitve/storitve, saj je na voljo za mesečno nadomestilo vsega 15 evrov po uporabniku. Namenske različice za večja podjetja so sicer nekoliko dražje, a ceno vsekakor upravičijo z bogato funkcionalnostjo. Da vam ne prodajajo mačka v žaklju, se lahko prepričate kadarkoli – prvih 30 dni uporabe rešitve je brezplačnih!

Funkcionalnosti in cenik poslovnega mojstra BiziMax najdete na spletni povezavi http://www.bizimax.si/cenik/.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ecetera d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več