ADVANT d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 17337046
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1278312000
Transakcijski račun:
SI56 0201 8005 0752 496
Osnovna dejavnost:
J62.030 Upravljanje računalniških naprav in sistemov
Ustanovitelj:
Andrej Friškovec, Simon Jordan, Branko Jovanović, Peter Zalar

Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo do dobre tehnične rešitve so: svetovanje, priprava idejnih rešitev, projektiranje, izvedba, tehnična pomoč in vzdrževanje.

Uvrščamo se med vodilna slovenska podjetja za področja fizične infrastrukture podatkovnih centrov, računalniških omrežij, sistemov hlajenja in avtomatizacije zgradb.

Kontaktirajte nas in se prepričajte kako delamo. Z veseljem se bomo odzvali vsakemu povabilu k sodelovanju na bilo katerem področju, ki ga obvladujemo.

Kolektiv odlikujejo strokovnost, natančnost, vestnost, marljivost, lojalnost,…, povezuje pa nas tudi prepričanje, da je ustvarjalnost iskanje, poskušanje, rast, prevzemanje novih izzivov,… in nenazadnje veliko veselje v delu in zadovoljstvo v temu kar počnemo.
Ponosni smo na svoje uspehe in optimistično zremo v prihodnost. V podjetju uspehe gradimo na svetovanju in prilagajanju potrebam naročnikov glede na kompleksnost in obseg problema. Z nami lahko sodelujete že na idejnem nivoju, kasneje vam pripravimo končno tehnično rešitev, ki jo seveda tudi brezhibno izvedemo. V vseh stopnjah temeljimo na odprtosti in fleksibilnosti, saj naročniku vedno prisluhnemo.

Z rezultati našega ustvarjanja in dela so zelo zadovoljna razna slovenska podjetja, kot so npr. Lek, Krka, Zavarovalnica Tilia, Banka Koper, Lafarge Cement, Mahle Letrika, Petrol, Helios, SGP Pomgrad idr., javna uprava: Ministrstvo za šolstvo in šport, Ministrstvo za obrambo, Ministrstvo za javno upravo, Ministrstvo za zunanje zadeve, Kontrola zračnega prometa Slovenije, Državni zbor RS, Inštitut Jožef Stefan, Ministrstvo za pravosodje, ARNES, Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje, JP Energetika, zdravstvo: UKC Maribor in zdravstveni domovi po Sloveniji. Z našimi dejavnostmi segamo tudi na tuje trge.

Glede na povedano in dokazano preko naših referenc se priporočamo tudi vam.
Zagotovo smo se sposobni hitro prilagoditi in svetovati glede na vaše vhodne podatke in želje oz. potrebe.

Naš moto je namreč: Poslušaj. Razmišljaj. Verjemi. Sanjaj. Drzni si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja ADVANT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice