Računalništvo, telefonija
23.04.2004 15:14
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Priznanje E-Podjetnik leta za mimovrste=)

Podjetje TI, d.o.o. iz Jesenic je za svojo spletno prodajalno mimovrste=) prejelo priznanje E-Podjetnik 2004 za najboljši podjetniški spletni nastop v kategoriji spletna trgovina. Gre za prvo podelitev priznanj E-Podjetnik, organizirala pa jo je revija Podjetnik, ki že vrsto let podeljuje tudi naziv Podjetnik leta. Izbor nominirancev in nagrajencev je opravila strokovna žirija, ki so jo sestavljali člani s področja marketinga, raziskovanja ter stroke.

Žirija je v svoji utemeljitvi nagrade med drugim pohvalila simpatično obliko strani, logično razporeditev prodajnega programa, napreden sistem za pomoč in samopomoč ter enostavne postopke prijave in nakupa. Kot enega izmed ključnih elementov so navedli tudi interaktivnost trgovine, ki obiskovalcem omogoča, da soustvarjajo trgovino s svojimi ocenami in mnenji. mimovrste=) po mnenju žirije deluje kot usklajena celota in navduši s pozornostjo do detajlov.

Nagrajeno trgovino razvijajo v podjetju Domenca d.o.o., ki je bila v kategoriji spletnih trgovin nominirana kar dvakrat. Poleg nominacije za prodajalno mimovrste=) so si prislužili še nominacijo za spletno knjigarno MojaKnjigarna, podjetja Slovenska knjiga d.o.o. iz Ljubljane.Prijavi napako v članku