CEWE Magyarország Kft.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
HU12305412
Matična št.:
01-09-664654

Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ki z vsako novo generacijo šokirajo s kakovostjo sistema kamer. Veliko od teh ostane na telefonu, nekatere označimo z zvezdico in jih premaknemo v mapo Priljubljene. Iz tistih najlepših in najbolj pomembnih pa še vedno radi naredimo fotoalbume, fotoknjige ali pa jih okvirimo in postavimo na najbolj vidna mesta. Za kreiranje fotoknjige lahko skočite do najbližjega foto studia, vendar je to potrata časa. Zakaj bi slike pošiljali preko e-pošte ali nalagali na USB ključek, če pa lahko vse in še več uredite kar prek spleta. Podjetje CEWE, ustvarjeno leta 1961, vam omogoča ravno to.

CEWE FOTOKNJIGE lahko najdete v 21 državah v Evropi in ZDA. Imajo več kot 4.200 zaposlenih v proizvodnih obratih po vsem svetu. S CEWE foto izdelki imate na voljo različne načine, kako lahko ovekovečite vaše spomine na nepozabne trenutke. Izbirate lahko med fotoknjigami, fotografijami na platno, posterji, voščilnicami, ovitki za mobilen telefone in še več. Ne glede na priložnost, ki jo želite ohraniti v spominu za večnost, boste pri podjetju CEWE zagotovo našli unikaten način, ki vam bo to omogočal.  

CEWE-FOTOKNJIGA-foto-izdelki-fotoknjige

Ustvarijo več kot 3 milijarde slik na leto …

… s katerimi bi lahko 10-krat ovili Zemljo. Z najsodobnejšo tehnologijo zagotavljajo foto izdelke najboljše kakovosti. CEWE ostaja zvest svoji dolgoletni filozofiji – kakovost se obrestuje. Z doslednimi in strogimi nadzori kakovosti svojim strankam zagotavljajo, da so vse CEWE fotografije popolne.

CEWE FOTOKNJIGA – delite spomine z najbližjimi

Kako do CEWE FOTOKNJIGE? Za začetek oblikovanja:

  • Namestite mobilno aplikacijo CEWE: uporaba fotografij na pametnem telefonu, naročanje kjerkoli in kadarkoli, oblikovanje v nekaj korakih.
  • Namestite računalniško programsko opremo CEWE Fotosvet: največ oblikovalskih možnosti, enostavna namestitev, dolgoročno shranjevanje projektov.
  • Uporabite CEWE spletni urejevalnik: hitro oblikovanje kar v brskalniku, brez potrebe po prenosu programske opreme, projekti se hranijo 6 mesecev.

Naslednji korak je izbira velikosti, vrste papirja in platnic. Izbirate lahko med digitalnim tiskom (mat, sijaj, premium mat) in fotopapirjem (mat, sijaj, premium mat). Na voljo je tudi več različnih platnic: trde ali mehke platnice, fotoknjižica, usnjene ali platnene platnice. Za piko na i pa bo poskrbel eden izmed štirih premazov: zlat, srebrn in rose-zlat ali z učinkom laka. Pri izbiri velikosti imate skorajda proste roke, saj so CEWE FOTOKNJIGE na voljo v najmanjših (od 15 x 11 cm) do največjih velikostih (38 x 29 cm).

CEWE-FOTOKNJIGA-foto-izdelki-fotoknjige-1

CEWE Fotokioski v vaši bližini

Se vam je že kdaj mudilo na zabavo ali druženje in niste imeli ustreznega darila? Fotografija je univerzalno darilo za katerokoli priložnost. Na vas je, da izberete ustrezno fotografijo, ki bo izražala, tisto, kar boste želeli sporočiti, tiskanje pa lahko prepustite enemu izmed številnih CEWE Fotokioskov po Sloveniji. Slednji omogočajo takojšen natis želenih fotografij. Vse, kar morate storiti, je, da pametni telefon ali katerokoli drugo podatkovno napravo povežete s CEWE Fotokioskom in prenesete izbrane fotografije. To lahko storite že med potjo do kioska s pomočjo mobilne aplikacije CEWE.

Unikatni foto izdelki

Poleg CEWE FOTOKNJIG lahko na spletni strani www.cewe.si najdete še ostale unikatne foto ideje. Stene domov lahko polepite s koledarji, fotoplatnom, hexxasi (šestkotna stenska fotografija), okvirjenimi fotografijami, foto kolaži in še več.

Za posebne trenutke lahko ustvarite unikatne voščilnice, razglednice, voščilnice z zgibom in foto čestitke za vsako priložnost.

Za še več informacij o CEWE FOTOKNJIGI in ostali foto ponudbi obiščite njihovo spletno stran.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja CEWE Magyarország Kft.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice