ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 90394780
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3932966000
Št. zaposlenih:
10-19
Transakcijski račun:
SI56 0292 3025 9275 126 (NLB d.d.)
Osnovna dejavnost:
G46.510 Trgovina na debelo z računalniškimi napravami
Ustanovitelj:
ALTERNA INTERTRADE, DRUŽBA ZA UPRAVLJANJE D.O.O., SMARTALTERNA, TRGOVINA D.O.O.

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji.

Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške in z njo povezane informacijske opreme, tako hardverske kot softverske, za zgotavljenje kakovostne, napredne in varne informacijske podpore uporabnikom.

Družba je kot večletni pomemben partner IBM Central Europe, Middle East, Africa in največji IBM partner v Sloveniji v začetku temeljila na rasti distribucije izdelkov ter črpala svoje visoke poslovne in kakovostne standarde, ki jih je kasneje uveljavila in obdržala tudi pri izdelkih znamke Lexmark, pri katerih je dosegla zavidljivo drugo mesto v tržnem deležu v svoji kategoriji in seveda tudi pri vseh drugih izdelkih iz ponudbe proizvajalcev: Lenovo, ACER, ASUS, Belkin, Eaton (MGE), Network Associates, Sony VAIO, AVM , Eicon, Dicota, Apacer in vseh vrst pribora za računalnike in tiskalnike večine proizvajacev, od katerih pa naj izpostavimo HP, Epson, Canon in druge.

Družba je opredeljena izključno kot distributer, zato načeloma ne posega na področje uporabnikov in tako zagotavlja trdne, dolgoročne povezave s partnerji, ki so posebej usposobljeni za sodelovanje in izpolnjevanje potreb končnih uporabnikov.

Za prodajane izdelke zagotavljajo garancijsko vzdrževanje najvišjega kakovostnega ranga.

S posebnim poudarkom na optimiranju logističnih dejavnosti družba dosega nizke obratovalne stroške in posledično zavidljive poslovne rezultate.

Družba je že več let uvrščena med družbe z zanesljivo visokim ratingom po kriterijih družbe Dunn&Bradstreet.

Več o podjetju Alterna distribucija na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice