PLANET GV d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 58067299
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1572512
Transakcijski račun:
SI56 0292 1008 9918 850
Osnovna dejavnost:
N82.300 Organiziranje razstav, sejmov, srečanj
Ustanovitelj:
Peter Ribarič

V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«.

Organizacija poslovnih dogodkov Planet GV

Bogati nas več kot 30 let izkušenj na področju organizacije poslovno-izobraževalnih dogodkov. Organiziramo poslovne konference (več kot 20 let), izobraževanja, delavnice in akademije. Organizacijo internih izobraževalnih programov in poslovnih dogodkov nam zaupajo številna slovenska podjetja. Letno se naših dogodkov udeleži več kot 3.000 posameznikov.

V dobi vedno hitrejšega razvoja tehnologije je novo znanje moč pridobiti tudi prek spleta. Zato smo se specializirali tudi na področju organizacije spletnih ali hibridnih dogodkov in izobraževanj.

Znanje širimo tudi z izdajanjem dveh strokovnih revij. Revija HR&M, je namenjena kadrovskim direktorjem, managerjem in kadrovskim strokovnjakom in je naročnikom na voljo šestkrat letno. Revija ADMA pa je namenjena vsem, ki delujejo na področju podpore menedžmentu oziroma vsem zaposlenim v zalednih pisarnah.

Naša vizija je z ustvarjanjem in inovativnim podajanjem znanja povezovati ljudi in organizacije ter z nenehnim dvigom vednosti postati njihov dolgoročni strateški partner pri doseganju osebne in poslovne uspešnosti!

Planet GV_Revija Adma

Pri delu nas vodita srčnost in predanost. Svoje stranke in partnerje želimo presenečati s preseganjem njihovih pričakovanj ter s tkanjem zaupnih in dolgoročnih odnosov.

Poslovna konferenca Planet GV

Povezujemo kakovost, zanesljivost in srčnost, zato nam zaupa več kot 500 slovenskih podjetij, ki jim vsako leto pomagamo pri razvoju poslovnih kompetenc zaposlenih.

V kolikor ste v nas prepoznali zaupanja vrednega partnerja, se z veseljem dogovorimo za sestanek oz. srečanje v živo, kjer lahko dorečemo več podrobnosti o možnostih in vsebini sodelovanja.

Izobraževanje zaposlenih je vaša glavna konkurenčna prednost! Zato je to področje, kjer je izbira pravega partnerja še toliko bolj pomembna.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja PLANET GV d.o.o.

Planet GV logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PLANET GV d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.