Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
23.04.2024 15:30
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

DynamicsMinds 2024, ena največjih evropskih konferenc, bo potekala v Sloveniji

Na drugi konferenci, ki se bo odvijala od 27. do 29. .maja v Portorožu, se bo zbralo več kot 1000 članov skupnosti, ki sooblikuje prihodnost poslovnih aplikacij

Na konferenci DynamicsMinds, enem največjih evropskih srečanj mednarodnih strokovnjakov in uporabnikov rešitev Microsoft Dynamics 365 in Power Platform, se bo od 27. do 29. maja v Portorožu že drugič zbralo več kot 1000 udeležencev.

Tridnevna konferenca bo postregla z več kot 150 predavanji in delavnicami, razdeljenimi v 5 vsebinskih sklopov: Finance and Operations, Business Central, Customer Engagement, Power Platform in peti sklop, ki bo združeval srečanja, posvečena poslovanju, raznolikosti, vključevanju in osebni rasti. Vsebine za strokovno javnost bodo vključevale okrogle mize, praktične prikaze in predavanja. Vse vsebine bodo v angleščini.

Letošnji program bo gostil vrsto vrhunskih mednarodnih predavateljev. Dona Sarkar v Portorož prihaja z Microsoftovega sedeža v Redmondu. Donin cilj je, da kot glavna nadloga (Chief Troublemaker) Microsoftovega programa razširljivosti umetne inteligence in rešitev Copilot uporabnikom po vsem svetu omogoči, da s pomočjo Microsoftovih programov umetne inteligence in Copilot analizirajo svoje podatke in umetno inteligenco resnično koristno uporabijo pri svojem poslovanju. Na konferenci DynamicsMinds bo predavala ter sodelovala na srečanju Vprašaj strokovnjake o rešitvi Copilot, prav tako pa bo tudi del uvodnega nagovora. Norveška strokovnjakinja Malin Martnes z nazivoma MVP in Microsoft Certified Trainer ima več kot 10 let izkušenj na področju rešitev Dynamics in Power Platform. Na dogodku bo imela predavanje o trženjskem orodju Dynamics 365 Customer Insights – Journeys. Steve Mordue (Forceworks in RapidStart CRM), osemkratni prejemnik naziva MVP za Microsoftove poslovne aplikacije in član Microsoftovega partnerskega posvetovalnega odbora za rešitve Dynamics 365, je izkušen strokovnjak, ki rad razpravlja o tem, kako lahko poslovne aplikacije pomagajo reševati poslovne težave. Na konferenci bo sodeloval na okrogli mizi o najpomembnejših temah leta. Chris Huntingford (ANS Group) pravi, da je velik ljubitelj tehnologije in obožuje koncept preobrazbe na presenetljiv ali čaroben način. Pri svojem delu se osredotoča predvsem na platformo Microsoft Power Platform. V Portorožu bo imel skupno predavanje z Dono Sarkar in sodeloval na dveh srečanjih Vprašaj strokovnjake.

To je le nekaj izmed več kot 170 mednarodnih predavateljev, ki sodijo med najbolj vplivne in ugledne strokovnjaki za rešitve Dynamics in Power Platform. Več kot 40 predavateljev ima naziv Microsoft MVP, kar odraža njihovo izjemno strokovnost.

Konferenca DynamicsMinds je odlična priložnost za srečanje in povezovanje z vplivnimi posamezniki, navdušenci in strokovnjaki za Microsoftove poslovne aplikacije, udeleženci pa lahko predstavijo tudi svoje ideje in sodelujejo v razpravah. Nudi odlično priložnost za pogovor s strokovnjaki in iskanje rešitev za izzive, s katerimi se udeleženci morda srečujejo pri svojem delu. Prav tako pa imajo vsi možnost, da prispevajo k skupnemu znanju na teh področjih. Na konferenci se bodo udeleženci srečali z Microsoftovimi partnerji in izvedeli več o njihovih storitvah ter pridobili najnovejše informacije o Microsoftovi strategiji za rešitvi Dynamics 365 in Power Platform, ki bodo koristile njihovemu poslovanju.

Konferenco organizira hitro rastoče slovensko tehnološko podjetje Docentric v sodelovanju s skupnostjo strokovnjakov in uporabnikov rešitev Dynamics.

Poiščite več informacij o dnevnem redu in udeležencih ali se prijavite na letošnjo konferenco.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem MaMarketing.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847