REDIT d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 43694969
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6665454000
Transakcijski račun:
SI56 0310 9100 0519 254
Osnovna dejavnost:
S95.110 Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot
Ustanovitelj:
Mitja Vajda

Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. Popravljajo prenosne in namizne računalnike vseh blagovnih znamk. Njihove storitve temeljijo na zaupnosti podatkov naročnika in pravici do popravila (Right to Repair), ki v teh časih žal ni samoumevna.

redit-popravilo-računalnikov-diagnostika

Diagnostika

Nudijo vam brezplačno diagnostiko prenosnih in namiznih računalnikov. Diagnostika poteka v 3 korakih. Poteka v njihovih prostorih računalniškega servisa Redit in v večini primerov traja do 2 uri. O strošku popravila napak, ki so vidne že na prvo oko, vas seznanijo takoj. Pri računalnikih, ki že kažejo leta in za katere je težje poiskati rezervne dele, traja diagnostika dalj časa. Takoj po končani diagnostiki vam sporočijo rezultate, svetujejo o možnih rešitvah in oceni stroška popravila.

redit-popravilo-računalnikov

Popravilo

So zanesljivo podjetje, znano po tem, da popravljajo vse blagovne znamke in modele osebnih in prenosnih zverin. Nihče ne želi biti dolgo brez računalnika. Dobro poslovanje z dobavitelji nadomestnih delov jim omogoča dobavo že naslednji dan, kar omogoča tudi hitro popravilo vašega računalnika. Obvezujejo se popraviti računalnike v 72 urah ali prej. Vsa popravila so pokrita s standardno 12 mesečno garancijo Redit oziroma 6 mesečno garancijo, kadar uporabijo rabljene rezervne dele.

Zavedajo se, da vsak kupec ni strokovnjak za računalnike, zato se potrudijo, da vam napake razložijo na preprost način. Vaša odločitev mora temeljiti na njihovi strokovni oceni, temelj tega pa je jasno sporazumevanje med vami in strokovnimi delavci podjetja Redit.

Vzdrževanje

Računalnik potrebuje pozornost, zato vam nudijo temeljito čiščenje vašega računalnika, od čiščenja hladilnega sistema, izpihovanja nabranega prahu in menjave termalne paste. Redno vzdrževanje podaljša življenjsko dobo računalnika.

Vsaka napaka še ni razlog za nakup novega računalnika. Večino okvar se da popraviti, s tem pa vsaj malce razbremenimo tudi okolje. 

Več o podjetju Redit in njihovih storitvah na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja REDIT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem REDIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.