Računalništvo, telefonija
08.05.2015 09:38
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

IBM Storage za pospešitev digitalne preobrazbe

IBM Spectrum Storage za pametno oblačno shranjevanje podatkov
IBM Spectrum Storage za pametno oblačno shranjevanje podatkov

Podjetje IBM nadaljuje s poenostavitvijo njegovih podatkovnih rešitev za oblačna okolja, in sicer z izboljševanjem programske družine rešitev IBM Spectrum Storage. Te rešitve so zasnovane za racionalizacijo upravljanja s shranjevanjem podatkov, za enostavno povečevanje zmogljivosti na zahtevno in za ekonomsko upravičenost. IBM DS8870 sedaj omogoča nove možnosti posebej načrtovane za strežniške sisteme IBM IBM z Systems, in sicer za optimizacijo zmogljivosti in razpoložljivosti. Poleg tega IBM XIV sedaj podpira še kompresijo v realnem času in IBM Storwize je pridobil izboljšano podporo za integracijo z virtualizacijskim okoljem VMware.

IBM Spectrum Storage za hibridni oblak

IBM Spectrum Storage pripomore k zmanjševanju časa pri implementaciji objektnega shranjevanja podatkov z IBM Spectrum Scale izboljšavami. Za zmanjševanje časa izdelovanja in povrnitve varnostnih kopij podatkov iz ur na minute pa je na voljo programska rešitev IBM Spectrum Protect Suite for Unified Recovery. Nova funkcija IBM Spectrum Virtualize HyperSwap pa omogoča visoko razpoložljivost za IBM SAN Volume Controller in družino IBM Storwize.

IBM Storwize za večjo učinkovitost in IBM XIV Gen3 za zniževanje stroškov

S kompresijo podatkov v realnem času, družina rešitev IBM XIV lahko zmanjša podatkovni prostor za kar 80 odstotkov, kar pomeni, da se strošek programske opreme na gigabajt prostora lahko zmanjša tudi do 75 odstotkov. Nova možnost Storwize prinaša možnost shranjevanja do 33 odstotkov več podatkov na enak prostor ter sedaj podpira tako VMware 6 kot VMware Virtual Volumes.

Podatki za mobilno generacijo, optimizirani za sisteme z Systems

Strežniški sistemi zSystems lahko procesirajo transakcije kar štirikrat hitreje od konkurenčnih rešitev s pogoni Solid State ter dosegajo zmogljivost do 900,000 IOPSov za operativno analitiko v realnem času. S tovrstnimi sistemi je čas izpada storitve praktično ničen, kar je kot nalašč za obnovitev v primeru nesreče pri postavitvi sistema treh ali štirih obnovitveni podatkovnih centrov, saj se preklop izvede samodejno v manj kot sekundi. Tovrstni sistemi pripomorejo še k zmanjševanju stroškov, podvojitvi pasovne širine in zmanjšanju zakasnitvenega časa za 66 odstotkov v navezi z novim sistemom DS8870, ki je bil namensko pripravljen za sisteme zSystems.

Za več informacij o inovativnih sistemih za oblačno shranjevanje podatkov se obrnite na Zelinka.si. (oglasno sporočilo)


ZELINKA & sinovi zastopanje in trgovina d.o.o.

Stožice 100a, 1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 565 36 40 | F: +386 1 568 16 39 | W: www.zelinka.si


Prijavi napako v članku