Avtomoto
Življenjski slog
16.04.2024 07:05

Deli z drugimi:

Share

Želite vrhunski električni skiro?

Električni skiroji postajajo vse bolj zmogljivi in prišel je čas, ko je njihov doseg vse prej kot vožnja v eno smer in morda še pol poti domov. Z enim polnjenjem se lahko zdaj vozite cel teden!

A to je le ena izmed mnogih prednosti naslednje generacije e-skirojev, ki se je otresla hibe tehnologije, ki se je šele zares začela razvijati. Uporabnika popeljejo v brezskrben vsakdan z zares veliko kapaciteto baterije, pnevmatikami s posebnim gelom proti predrtju, udobjem in varnostjo.

Nova linija inovativnih modelov skirojev MS Energy ponuja prav to in še mnogo več! Kot smo pri MS Energy vajeni, je tudi tokrat velik poudarek na kakovosti in zares odličnih cenah za to, kar izdelki ponujajo.

Električni skiro = popolni partner za vaš vsakdan

Preden opišemo nekaj lastnosti vsakega modela, se ozrimo po poudarkih, ki so lastni vsakemu izmed njih. Opremljeni so s pnevmatikami z gelom proti predrtju in s tem prinašajo avtomobilsko tehnologijo v svet električnih skirojev, kar zagotavlja brezskrbno vožnjo in nizke stroške vzdrževanja. Udobje in varnost sta poudarjena s kakovostnim vzmetenjem. Modeli višjega razreda dodatno izstopajo z osvetljenimi karoserijami, najboljši modeli pa se ponašajo tudi z NFC zaklepanjem, ki ponuja vrhunsko varnost.

Napredni pametni sistem BMS, povezan z aplikacijo, zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo in podaljšuje življenjsko dobo baterije. Pametna tehnologija kupcem omogoča, da izkoristijo ves potencial svojega skiroja.

Njihova najbolj osupljiva lastnost je zagotovo zmogljivost baterije, ki povprečnemu kupcu zagotavlja poln teden vožnje z enim polnjenjem. To je nekaj, kar smo še pred nekaj leti pri električnih skirojih zelo pogrešali.

MS Energy Vortex

Na vrhu ponudbe je električni skiro MS Energy Vortex z 10-palčnimi pnevmatikami in dvema motorjema z močjo 1200 W, ki vas bosta silovito pognala z mesta in se ne bosta ustrašila nobenega klanca na vaši poti. V idealnih pogojih bosta skiro poganjala do kar 70 kilometrov z enim polnjenjem, kar pomeni popolno svobodo premikanja po mestih, vaseh ali zahtevnejših terenih. Vrhunsko raven udobja nudi dvojno vzmetenje spredaj in zadaj. Da se skiro varno ustavi, je tu kup podporne tehnologije, kot sta prednja in zadnja disk zavora ter variabilni sistem EBS (elektronski zavorni sistem) s funkcijo regeneracije baterije. Z vsemi podatki vas razvaja velik in pregleden LCD zaslon, podatkom pa lahko sledite tudi v brezplačni aplikaciji za naprave Android in iOS. LED osvetlitev je tako spredaj kot zadaj, ima pa tudi LED smernike. Skiro je izdelan iz aluminijeve zlitine in se ponaša z nosilnostjo 120 kg, tako da boste težko pretežki zanj.

MS Energy Flare

Nič kaj slabši ni MS Energy Flare, ki pa vas bo s surovo močjo dveh 800-W motorjev pustil brez besed! Razen tega in nekoliko drugačnega videza je zelo podoben modelu Vortex. Tudi doseg je enak – 70 km. Pnevmatike so 10-palčne s funkcijo samodejnega tesnjenja. Tudi tu boste potovali udobno, saj je opremljen z vzmetenjem tako na sprednjem kot zadnjem kolesu.

Napreden zavorni sistem, velik in pregleden LCD zaslon, ki nudi vse potrebne informacije in brezplačna aplikacija za naprave z operacijskim sistemom Android in iOS so še dodatni jezički na tehtnici tega odličnega električnega skiroja.

MS Energy Mentor

Kdor nima potrebe po tako robustnem skiroju in vzmetenju, ki konkretno ublaži vsako neravnino, vseeno pa želi odličen skiro z dosegom do 70 km in 500 W motorjem, naj se ozre za MS Energy Mentor. Pa brez skrbi, prav tako je dodatno vzmeten in pripravljen na vsak izziv. Opremljen je z vsemi priboljški, kot so LED osvetlitev, LCD zaslon, brezplačna aplikacija, napreden zavorni sistem … Hitrosti vseh omenjenih električnih skirojev so, kot veleva zakon, omejene na 25 km/h.

MS Energy Urban 500

Če imate dovolj še vedno zajetnih do 50 km dosega in nimate potrebe po zadnjem vzmetenju, je zanimiv tudi model Urban 500. Ima 10-palčna kolesa in pnevmatike s funkcijo samodejnega tesnjenja, 500 W motor, LCD zaslon, aplikacijo … tudi pri njem pa za varnost skrbi napreden zavorni sistem.

Več informacij o omenjenih skirojih in bogato ponudbo ostalih najdete na spletni strani: www.bonajo.si

Skiroji so pri njih na voljo tudi za ogled v živo in testno vožnjo! (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električni skiroji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več