KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 27495345
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5475716000
Transakcijski račun:
SI56 0292 2001 9652 971
Osnovna dejavnost:
G46.660 Trgovina na debelo s pisarniškimi stroji in opremo
Ustanovitelj:
Konica Minolta Business Soslutions Europe GMBH

Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih strojnih in programskih tehnologij. Filozofija družbe Konica Minolta temelji na ustvarjanju nove vrednosti za stranke, podjetja, zaposlene in za vse ostale.

Podjetje se uvršča v sam vrh na področju optimizacije poslovanja skozi uvedbo celovitih IT rešitev, na področju digitalnih video nadzornih rešitev ter produkcijskega in industrijskega tiska.

Konica Minolta Slovenija_digitalizacija

IT storitve okoli vas in za vas

Želite biti povezani s sistemom, ki dela za vas? Inovativen “all-in-one” sistem Workplace Hub je razvila družba Konica Minolta, skupaj s tehnološkimi partnerji, kot so Hewlett Packard Enterpise, Sophos in Microsoft.

Platforma Workplace Hub poenostavi in združi vaš IT prostor z orodji, s katerimi lahko upravljate, podpirate ali sodelujete z vašim IT ekosistemom. Workplace Hub je IT okolje, zgrajeno okoli vas in za vas.

Varnosti podatkov dajejo poseben poudarek

Varnost podatkov je eno najpomembnejših vprašanj za uspešno in zanesljivo vodenje podjetja. Zaposleni upravljajo in skrbijo za ogromno količino zaupnih podatkov. Neprimerno in nepooblaščeno ravnanje z zaupnimi podatki lahko uničita vašo integriteto in zaupanje strank.

Konica Minolta multifunkcijski tiskalniki so dosegli najvišjo raven zaščite s certifikatom ISO 15408 Common Criteria. Z “bizhub Secure” rešitvijo imate popoln nadzor nad gesli in šifriranjem trdega diska, kar prepreči možne zlorabe dokumentov. Z orodji lahko tudi zaklenete trdi disk ali pa nastavite časovnico za samodejno brisanje podatkov.

Revolucija tiska

Inovacije in kritično razmišljanje sta nujna elementa, da podjetje ostane korak pred konkurenco. Tehnologija tiska se spreminja, kar pomeni, da so se potrebe strank prav tako spremenile.

Klasični tisk upada, medtem ko je digitalni tisk v vzponu. Konica Minolta podari ključ do uspeha z razširitvijo ponudbe glede na potrebe strank.

Inovacije so gonilo napredka in pri Konici Minolti to dobro vedo

Inovacije v delovnem okolju spreminjajo celoten digitalni ekosistem. Delovno mesto prihodnosti je mesto, kjer zaposleni in ekipe s pomočjo tehnologije delajo pametneje in učinkoviteje – v pisarnah ali na daljavo. Z optimizacijo delovnega okolja boste dosegli nove mejnike na vaši razvojni poti.

Družba Konica Minolta skrbi za inovativnost vašega podjetja in okolja. Proizvodnja in transport produktov, ki temeljijo na učinkoviti razgradnji, se izvajata na okolju prijazen način.

Za dodatne informacije obiščite njihovo spletno stran.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice