Računalništvo, telefonija
27.11.2007 11:00
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Znana prva mesečna zmagovalca v spletnem iskanju


Prikaz namestitve Najdi.si orodij na spletni strani Osnovne šole Cerklje ob Krki.

V okviru šolskega tekmovanja v spletnem iskanju, ki ga organizira Najdi.si ob podpori Ministrstva za šolstvo in šport, smo dobili prva mesečna zmagovalca.

Šolsko tekmovanje v spletnem iskanju, ki se je v organizaciji najbolj obiskane slovenske spletne strani Najdi.si in ob podpori Ministrstva za šolstvo in šport začelo 1. oktobra 2007 in bo trajalo vse do 31. marca 2008, je dobilo prva mesečna zmagovalca.

Oktobra je izmed vseh sodelujočih šol, ki so izpolnile oba pogoja za sodelovanje – torej namestitev Najdi.si iskalnega okvirja in Najdi.si zemljevida na spletno stran šole – natanko 78 šol preseglo 100 iskanj po slovenskem spletu. Med njimi smo izžrebali eno osnovno in eno srednjo šolo, ki prejmeta mesečno nagrado.

Izžrebanca v mesecu oktobru sta Osnovna šola Cerklje ob Krki (www.o-cobkrki.kk.edus.si/) in Srednja ekonomska šola Ljubljana (www.ekonomska.org).

Najdi.si bo izžrebanima šolama podaril moderno računalniško opremo, in sicer osebni računalnik z monitorjem in vso dodatno opremo (tipkovnica, miška, operacijski sistem).


Prijavi napako v članku