Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
17.04.2024 15:20

Deli z drugimi:

Share

Lenovo Legion 7: igralni prenosnik, ki ne pozna meja

Igralni prenosniki, kot je Lenovo Legion 7, so superzmogljive naprave, ki zmorejo poganjati tudi najzahtevnejše igre.
Foto: Lenovo
Foto: Lenovo

Ob omembi imena Lenovo Legion 7 bo vsak igričar zastrigel z useši. A naj vas ne zavede dejstvo, da je to gaming prenosnik, saj zmore tudi vse ostalo, kar si boste zamislili, in precej napora bo potrebnega, da ga boste utrudili.

Vrhunski procesor Intel Core i9-14900HX in grafika GeForce RTX 4060

Lenovo Legion 7 je zvezda v svetu igralnih prenosnikov. Poganja ga procesor Intel Core i9-14900HX in se ponaša z izjemno grafično izkušnjo in zmogljivostjo brez primere. Lenovo Legion 7 ni le igrača, temveč orodje, ki omogoča resnično izpopolnjeno igralno doživetje.

Opišemo ga lahko kot skupek moči in elegance, pri čemer je vsaka podrobnost skrbno premišljena in izdelana. Pod pokrovom se skrivata procesorska in grafična moč prave zveri, pripravljene na razdejanje v svetu iger.

Grafična kartica NVIDIA GeForce RTX 4060 zagotavlja izjemno gladko izkušnjo brez zamikov, medtem ko 16-palčni (40,6 cm) zaslon z ločljivostjo 3,2K in osveževanjem do 165 Hz poskrbi za izjemno jasnost in živahne barve. S tankim okvirjem zaslona se popolnoma potopite v igralni svet, ki je bolj resničen kot kadarkoli prej.

Hladilni sistem ColdFront, da mu ne bo prevroče

Srce prenosnega računalnika je že omenjen Procesor Intel Core i9-14900HX. Njegova moč je brez primere. Da se ne bi preveč pregreval, poskrbi hladilni sistem Legion ColdFront. Tako lahko brez skrbi izvajate najzahtevnejše naloge ali se potapljate v intenzivne igralne seje.

Želite še več moči? Ni problema

Za popolno vzdušje poskrbi svetlitev Corsair® iCUE RGB, ki daje takoj vedeti, da je to v prvi vrsti gaming prenosnik. Prilagodljive možnosti osvetlitve pa vseeno omogočajo, da svoj prenosnik prilagodite tako, da se popolnoma ujema z vašim slogom.

Lenovo Legion 7 ni le zmogljiv igralni prenosnik, temveč prava bojna postaja. Z Lenovo Legion BoostStation Graphics Booster lahko še dodatno izboljšate svojo igralno izkušnjo. S prenosnikom ga lahko povežete ga preko vrat Thunderbolt ™ 3 in uživajte v še večji zmogljivosti. To vam omogoča, da izpopolnite grafiko, dodate več prostora za shranjevanje ali priključite dodatno opremo.

Ne samo, da boste lahko z njim igrali katerokoli igro, ki vam »pade na pamet«, ker gre za prenosni računalnik, jo boste odslej lahko igrali tudi kjerkoli.

Več prenosnikov najdete na spletni strani Enaa.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več