Enaa / Gambit trade d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 13650203
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5475465000
Transakcijski račun:
SI56 0400 1004 8966 365
Ustanovitelj:
Aljoša Domijan, Gambit trade globalni marketing d.o.o.

Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno trgovino v Sloveniji in širši regiji.

Danes lahko na Enaa izbirate med največjo ponudbo v Sloveniji. V sedemnajstih oddelkih in več kot 5000 kategorijah je na voljo več kot 3000 različnih blagovnih znamk in  400.000 ponudb.

Na Enaa vas čakajo izbrani prenosni računalniki in monitorji za začetnike in profesionalce. Pametni telefoni so na voljo s krediti od 24 do 36 mesecev s ceno in mesečnimi obroki, ki so nižji kot pri nakupu telefonov z vezavo pri operaterjih. Odlično tehnično ponudbo dopolnjujejo tudi televizorji vseh največjih svetovnih ponudnikov.

Z rastjo zanimanja potrošnikov za spletne nakupe so ponudbo razširili še na hladilnike, pralne stroje, gume, kavne aparate, sesalnike in druge gospodinjske aparate ter tudi luksuznimi parfumi, kozmetiko, športnimi urami, pametnimi zapestnicami in igračami, ki jih preko Enaa ponuja skoraj 300 domačih dobaviteljev. Enaa ekipa celotno ponudbo dopolnjuje še s hitrimi spletnimi krediti, možnostjo podaljšanja garancije za tehnične izdelke do pet let, dostavo v višja nadstropja in montažo.

Ob nakupu na Enaa vsem bralcem Računalniških novic podarjajo kodo RN2021 za nakup s 3% popustom.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice