VIBOR d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 40756653
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5727987000
Transakcijski račun:
SI56 0208 5001 4200 098
Osnovna dejavnost:
G46.660 Trgovina na debelo s pisarniškimi stroji in opremo
Ustanovitelj:
Vinko Trdan, Bojana Smole

Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne procese v okoljih, ki zahtevajo natančnost, odzivnost in zanesljivost.

Vibor portfelj je namenjen poslovnim uporabnikom in je skrbno zaokrožen v celoto. V portfelju imajo skrbno izbrane rešitve, ki so namenjene podpori poslovnim procesom na ravni organizacije, kot tudi rešitve namenjene posamičnim delovnim mestom.

Celoten portfelj omogoča upravljanje z dokumenti tekom celotnega življenjskega cikla.

Njihova vizija je postati vodilno podjetje naprednih integriranih rešitev strojne in programske opreme

Na trgu so prisotni ne le s prepoznavno kakovostjo blagovnih znamk, temveč tudi kot zaupanja vreden partner, saj delujejo v skladu z ISO standardom 9001, ki je standard kakovosti in standardom 2701, ki je standard informacijske varnosti. Zaupanje strank gradijo z medsebojno pomočjo in znanjem ter s tem, da so vam vedno na razpolago.

Portfelj tiskalnikov, večopravilnih naprav, projektorjev pa vse do interaktivnih tabel povezuje poslovne procese in ljudi. Ricoh poenostavlja delovno okolje v hitro, odzivno in sposobno za še tako zahtevne naloge. Poslanstvo Ricoha je pomagati organizacijam do boljšega razumevanja zaposlenih in načina dela, katerega del je tudi digitalna preobrazba.

Podjetje Vibor ima v svojem portfelju tudi dokumentni sistem DocuWare, ki je svetovno priznan dokumentni sistem in je že več desetletij v podporo številnim podjetjem po vsem svetu. DocuWare je prisoten v več kot 90 državah in je namenjen srednjim in velikim podjetjem z zahtevnimi poslovnimi procesi. S svojo prilagodljivostjo poskrbi, da so poslovni procesi urejeni, pregledni ter dokumenti oddaljeni le en klik stran.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja VIBOR d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice