T-2 d.o.o

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 70764492
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1954598
Transakcijski račun:
SI56 0510 0801 3558 749
Osnovna dejavnost:
J61.100 Telekomunikacijske dejavnosti po vodih
Ustanovitelj:
Gratel d.o.o., T-2 d.o.o., Lokainvest d.o.o., Garnol d.o.o.

Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno nalogo, od komunikacije (e-pošta, VOIP…) do zagotavljanja kibernetske varnosti in obdelave plačil. Internet je v ospredju sodobne družbe in naša odvisnost od te tehnologije se samo še povečuje. V T-2 ponujajo varen objem telekomunikacij vašemu domu ali poslovnim prostorom. Na optičnih in bakrenih omrežjih zagotavljajo visoke internetne hitrosti ter vrhunske storitve televizije, ki jih lahko dopolnite z mobilnimi paketi po vaši meri. Z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, kot so Wi-Fi 6 in Pametna Wi-Fi mreža, pa poskrbijo za stabilno delovanje v prav vsakem kotičku doma.

Zakaj izbrati prav T-2?

Kako potrošniki izberejo pravega internetnega oziroma mobilnega ponudnika? Kot pri vsaki storitvi razmerje med kakovostjo in ceno igra veliko vlogo. Telekomunikacijski ponudniki pa morajo poleg tega zadovoljiti še potrebe razpoložljivosti, hitrosti, zanesljivosti in vrsto ponudbe.

t-2-internet

Razpoložljivost je izrednega pomena. Še posebej v krajih izven mestnih središč, kjer ni na voljo enaka infrastruktura kot v urbanih mestih. Običajno se vsak potrošnik najprej osredotoči na hitrost, ne sme pa pozabiti na zanesljivost internetne povezave in podporne službe telekomunikacijskega podjetja.

Podjetje T-2 slovenskim potrošnikom omogoča storitve preko lastnih optičnih povezav. Te dosegajo hitrosti tudi do 1 GBit/s. Kjer optike ni na voljo, pa lahko T-2 storitve uporabljate preko bakrenih in koaksialnih kablov.

Storitve interneta, televizije in telefonije lahko povežete v paket in si s tem zagotovite optimalno ponudbo po meri vaših potreb in želja. Pri izbiri paketa imate proste roke. Izberete lahko enega izmed treh Oranžnih paketov, ki so prilagojeni prav vsakemu profilu uporabnika. Osnovnim uporabnikom priporočajo Oranžni paket Start ali Optimum, za bolj napredne uporabnike, ki potrebujejo čim več širokopasovne širine in največjo programsko shemo, pa so pripravili paket Oranžni Diamant.

Lahko se odločite tudi za Prilagodljive pakete, kjer sami izbirate obseg posamezne storitve, na voljo pa je širok spekter nadgradenj. Naročite ravno toliko, kolikor potrebujete.

V vsakem primeru pa strokovnjaki T-2 do vsakega uporabnika pristopijo individualno. Prav posebno pozornost namenjajo prilagajanju poslovnih rešitev. Njihova ponudba je ustvarjena tudi za najzahtevnejše poslovne uporabnike.

Vstopite v T-2 svet in spoznajte tehnologije prihodnosti že danes na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja T-2 d.o.o

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice