M-SISTEM d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana
  • 041 693 934
  • www.msistem.si/
  • Ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00
Davčna št.:
SI 18833616
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1194364000
Transakcijski račun:
SI56 0201 1001 6602 825
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Marko Vodopivec, Andrej Vodopivec

Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih rešitev. Ne glede na to, ali kupujete novo opremo, nameščate novo programsko opremo ali pa iščete stalne podporne storitve, morali boste najti IT ponudnika, ki je zanesljiv, strokoven in primeren za vaše poslovne potrebe. Podjetje M-SISTEM d.o.o. že 25 let uspešno deluje na področju načrtovanja, implementacije in vzdrževanja IT sistemov za mala in srednje velika podjetja.

Med glavne dejavnosti podjetja spadajo: najem in vzdrževanje strežnika, implementacija IT rešitev, nasvet pri izbiri IT opreme, dobava IT opreme priznanih blagovnih znamk in migracija v virtualno okolje ali oblak.

m-sistem-odprtokodne-rešitve

Celovite storitve in rešitve

Podjetje M-SISTEM nudi zanesljive računalniške rešitve, ki temeljijo primarno na odprtokodni programski opremi, z garancijo vzdrževanja in nadgradenj ter možnostjo povezovanja v celostne rešitve za podjetja. Zakaj izbrati odprtokodne rešitve? Odprtokodna programska je pod nadzorom uporabnikov, ki jo vzdržujejo in nadgrajujejo. Na voljo je vsem za kopiranje, urejanje in uporabo. Posledično ima tovrstna programska oprema številne prednosti: manjše stroške, prilagodljivost, svobodo, varnost in podporo skupnosti. Odprtokodna programska oprema je v poslovnem svetu v zadnjih letih doživela veliko rast, ravno zaradi zgoraj naštetih prednosti. Podjetje M-SISTEM vam nudi pester portfelj odprtokodnih rešitev: VMware, pfSense, MailScanner, MailWatch, ISFConfig, Zimbra, Nextcloud in še več.

Podjetje M-SISTEM naročnikom prav tako zagotavlja celovito podporo vsem informacijskim funkcijam in procesom. Poskrbijo za vzdrževanje osebnih računalnikov, strežniških sistemov in ostale računalniške opreme. Med glavne dejavnosti spada tudi gostovanje aplikacij in spletnih portalov. Izkoristite pa lahko tudi njihovo bogato znanje, s katerim vam lahko svetujejo pri izbiri ustrezne računalniške opreme in poskrbijo za sistemsko integracijo ter razvoj.

Za še več informacij o podjetju M-SISTEM obiščite njihovo spletno stran. Za kakršna koli vprašanja so vam na voljo na e-poštnem naslovu podpora@msistem.si.


Deli z drugimi: