Računalništvo, telefonija
12.06.2013 16:33
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Premium navigacija Garmin nüvi 3597LMT

Premium navigacija Garmin nüvi 3597LMT
Premium navigacija Garmin nüvi 3597LMT

Nagrajeni (reddot design award) premium nüvi 3597 LMT združuje najboljše v avtomobilski navigaciji, kar ponuja Garmin. S svojo elegantno obliko in ultra-tankim profilom odraža prefinjeno estetiko, ki ustreza notranjosti vsakega vozila. Nov aktivni magnetni nosilec napravo drži na mestu in jo hkrati tudi napaja.

Poleg funkcij, ki so na voljo za napredno serijo, ima diagonalo zaslona 12,7 cm v brušenem kovinskem ohišju, kot tudi aktivni magnetni nosilec, ki se samodejno zaskoči, ko uporabnik drži napravo blizu nosilca. Ta premium navigator prav tako vključuje doživljenjske posodobitve zemljevidov in prometnih informacij, omogoča prikaz 3D pokrajin in zgradb na izjemno odzivnem zaslonu na več dotikov.

Nov in izboljšan vmesnik ves čas ohranja prikaz kartografije na zaslonu in dodatne informacije v vrinjenih oknih, kot so interesne točke vzdolž načrtovane poti in prometnih informacij v realnem času. Nova funkcija “Pred vami” (ang. Up Ahead) omogoča lažji dostop do najbližjih interesnih točk. Pokaže se vzdolž kartografije in ves čas obvešča, kje so najbližji servisi, restavracije, bencinske črpalke, bolnišnice in trgovine. nüvi 3597LMT prikazuje tudi omejitve hitrosti, trenutno hitrost, točen čas prihoda na cilj in ime ulice, na kateri se trenutno nahajate.

Prostoročno klicanje
Brezžična tehnologija Bluetooth® uporabnikom omogoča prostoročno telefoniranje preko vgrajenega mikrofona in zvočnika nüvi.

»Garmin Express«: »Garmin Express« je nov način, ki ohranja nüvi posodobljen. Uporabniki preprosto naložijo brezplačno programsko opremo, da prejemajo brezplačne doživljenjske programske nadgradnje. »Garmin Express« prav tako nudi enostaven način za nadgradnjo kartografij, arhiva ali prenos podatkov in nalaganje vsebine, kot so brezplačne ikone vozil, glasov in armaturne plošče.

Garminove uporabniku prijazne PND rešitve imajo inovativne funkcije, ki nudijo prihranek pri času in gorivu, da zadostijo zahtevam vsakodnevne vožnje.

Za več informacij o navigaciji kliknite tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku