Mauco d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
 • Zalog 2, 6230 Postojna
 • 068 642 605
 • info@mauco.si
 • mauco.si/
Davčna št.:
SI20267045
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6632351000
Št. zaposlenih:
5
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 7695 842
Osnovna dejavnost:
C18.120 Drugo tiskanje
Ustanovitelj:
Miha Mauer

V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni panogi ali kot način za rast vašega podjetja. Slednje je bilo gonilo za slovensko podjetje Mauco d.o.o., ki je leta 2014 začelo s storitvijo varjenja plastike s teflonsko ploščo in sestavo manjših plastičnih delov in samo po enem letu delovanja razširilo svoje poslovanje na področje kontrolinga, pakiranja in etiketiranja. Mlado in dinamično podjetje se ne ustavlja in danes pokriva različna področja: 100% kontrola in dodelava, sestava ter montaža sklopov, pakiranje, brizganje plastike, tisk in logistika.

Tudi milijonske naklade jim niso izziv

V letu 2018 so k glavnim dejavnostim dodali še tisk, kjer s pomočjo tampotiska v milijonskih nakladah oskrbujejo najzahtevnejše industrije, vključno z avtomobilsko in prehrambno. Za ustvarjanje promocijskih izdelkov sta najbolj priljubljeni tehniki tampotisk in sitotisk. Pri izbiri med tampotiskom in sitotiskom ne gre za, katera tehnika je na splošno boljša, ampak katera metoda je boljša za vaš projekt. V primeru dvoma se lahko posvetujete s strokovnjaki podjetja Mauco, ki vam bodo predstavili prednosti obeh tehnik.

 • Tampotisk – vsestranska tehnika, s katero lahko tiskate na tridimenzionalne površine
 • Sitotisk – stara, a ne zastarela tehnika za tiskanje na večje površine.
mauco-tisk

Uspešnost podjetja in njihove poslovne strategije se kaže v milijonskih letnih nakladah za avtomobilsko industrijo, kjer prevladujejo visoki standardi za materiale, detajle in kvaliteto izdelave. Prisotni so tudi v živilski, sanitarni, elektro, športni, kovinski in industriji bele tehnike.

Napake so stvar preteklosti

Izvajajo natančno kontrolo izdelkov in po potrebi dodelavo kakovosti v vseh fazah izdelave. Nudijo 100 % kontrolo izdelkov in popravilo napak z ustreznimi orodji z namenom obnoviti uporabne lastnosti delov. Storitev izvajajo v svojem strojnem parku, na lokaciji stranke, dobavitelja, ali na drugi dogovorjeni lokaciji in zajema:

 • Kontrola oblik in dimenzij
 • Kontrola poškodbe izdelka
 • Kontrola barve in etiket
 • Kontrola prelitosti/nedolitosti
mauco-kontrola-dodelava

Sestava in montaža sklopov

Nimate lastnih montažnih kapacitet ali pa so neprimerne za večje serije? Ne želite izgubljati časa? Podjetje Mauco prevzame sestavo in montažo sklopov. Ponujajo najenostavnejše ročne montaže, montaže s pomočjo različnih naprav in najzahtevnejše linijske montaže. Kose in sklope sestavijo in zmontirajo glede na želje kupca. Zagotovijo vam tudi popolno logistično oskrbo. Zagotovijo vam prihranek na sredstvih, času, hkrati pa vam jamčijo, da bo delo opravljeno pravočasno, kakovostno in v dogovorjenih količinah.

Etiketa ključna za prepoznavnost znamke

Etiketa vsebuje informacije o izdelku, embalaži in samem podjetju. Etiketiranje je pomemben del širjenja blagovne znamke. Izdelku pomaga izstopati na trgu, kar je pomembno v dobi visoke in intenzivne konkurence. Nudijo tudi deklariranje, saj morajo biti določeni izdelki zakonsko skladni, kar omogoča deklaracija. Ta mora vsebovati osnovne podatke o izdelku, proizvajalca, dobavitelja in odgovorne ustanove, ki je odgovorna za izdelek na določenem tržišču. Vse vrste etiket izdelujejo v svojih prostorih, obdelajo pa tudi etikete strank ali zunanjih dobaviteljev.

Ročno in strojno pakiranje

Se želite posvetiti le lastni proizvodnji produktov in bi radi pakiranje oddali zunanjemu partnerju? Zaupajte podjetju Mauco, ki vam nudi:

 • sekundarno pakiranje (prilaganje ali zamenjava navodil za uporabo) ter tudi prepakiranje celotnih izdelkov,
 • pakiranje promocijskih in darilnih setov,
 • pakiranje za spletne trgovine,
 • pakiranje v namensko embalažo, blistre …,

Popolna logistična podpora

Naročnikom omogočajo tudi prevoz, prevzem, nabavo, dostavo in skladiščenje izdelkov. Poskrbijo za hiter, zanesljiv in cenovno ugoden prevoz kamorkoli v dogovorjenem času. Blago, ki ga želite prevoziti iz vaše lokacije na končno destinacijo, primerno zaščitijo in zavarujejo ter ga na naročeno lokacijo dostavijo nepoškodovanega.

Več o storitvah podjetja Mauco lahko izveste na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: