OMREŽJE d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 36599174
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2025183000
Transakcijski račun:
SI56 0313 1100 0190 607
Osnovna dejavnost:
J61.900 Druge telekomunikacijske dejavnosti
Ustanovitelj:
Andrej Boštjančič, Alenka Jaklič

Združite vse na eni položnici in prihranite denar

Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, da bi te storitve enostavno združili in plačevali le eno položnico na mesec. Omrežje vam nudi prav to. Še boljše pa je, da so storitve podjetja Omrežje tudi odgovor na vprašanje, kako prihraniti denar.


Fiksni internet, televizija, fiksna telefonija in mobilna telefonija

Omrežje torej ponuja storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije. Osredotočeni so na napredne in visoko kakovostne storitve. Svojim strankam ponujajo sprejemanje pestre ponudbe televizijskih programov, njihovo področje pa so tudi zanimivi internetni paketi. Njihova programska ponudba se vse bolj širi, kar pomeni še bolj pestro in bogato ponudbo TV-programov.

Svojim naročnikom omogočajo najboljšo uporabniško izkušnjo v svetu komunikacije in zabave. Preko lastnega optičnega omrežja (FTTH) svoje fiksne storitve ponujajo na območju Ajdovščine, Trzina, Krškega, Komende in Ljubljane. Kaj pa mobilna telefonija? Tu pa zagotavljajo pokritost po celi Sloveniji, tako da lokacijsko nikakor niste omejeni.


Ni čakanja na priklop in vedno ste prvi v čakalni vrsti

Vsi si lahko priznamo, da si življenja brez dostopa do interneta ne moremo več predstavljati. Ste že kdaj bili brez interneta več kot en dan ali ste čakali na serviserja tudi kak teden? Niste edini, a omrežje zagotavlja, da je z njimi drugače. Pri Omrežju vsaka stranka šteje, zato ni čakanja na priklop. »Ponosni smo, da imamo z našimi naročniki pristen in zaupanja vreden odnos. Tudi če pride do težav, jih rešujemo hitro in učinkovito – brez čakalnih dob,« zagotavljajo v podjetju.


Dostop do priljubljenih televizijskih programov kjerkoli in kadarkoli

Omrežje omogoča storitev časovni zamik – še nekaj, brez česar si danes marsikatero gospodinjstvo ne more več predstavljati gledanja televizije. To je storitev, s katero lahko spremljate zamujene programe do 7 dni nazaj in se precej približa video vsebinam na zahtevo. Priljubljene televizijske vsebine lahko spremljate tako preko televizije kot tudi na pametnem mobilnem telefonu, tablici in računalniku. Za mobilne naprave sta na voljo brezplačni aplikaciji na Google Play in App Store.


Osnovno vodilo so uporabniki

Osnovno vodilo Omrežja so uporabniki, zato nudijo napredne in uporabnikom prijazne storitve, so zanesljivi, točni in predvsem kakovostni. Vemo, da je danes – predvsem, ko govorimo o internetu in telefoniji – izredno pomembna zanesljivost delovanja. Ko pride do težav, pa hitra odprava napake.

Vizija podjetja je neprestan trud za nenehen in kakovosten razvoj ter posodabljanje storitev, ki jih ponujajo svojim obstoječim in bodočim uporabnikom.

Omrežje d.o.o. je hčerinsko podjetje Softnet-a. Slednje se lahko pohvali z večletno tradicijo in lastno optično infrastrukturo. Omrežje ponuja storitve fizičnim uporabnikom.
Več najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja OMREŽJE d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OMREŽJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.