INSIS d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 94654883
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3552543000
Transakcijski račun:
SI56 2900 0005 0413 958
Osnovna dejavnost:
S95.110 Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot
Ustanovitelj:
Curk Tomi, Praček Boštjan, Mavrič Aleš

Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009.

Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato bodo tudi v bodoče skrbeli za čim hitrejšo dostavo naročil in hitre odgovore na vprašanja.

Računalniški stokovnjaki iz PoceniPC.com vam pomagajo privarčevati 250 € pri nakupu prenosnika, toda kako?

Gartner – ena večjih raziskovalnih hiš na svetu ugotavlja, da je v zadnjem četrtletju 2020 svetovna prodaja prenosnikov in računalnikov dosegla 71,4 milijona, kar je 3,6 % več kot v istem obdobju lani.

To pomeni 782 tisoč različnih prenosnikov in računalnikov na dan. Razumljivo je, da se določen del kupcev iz takih ali drugačnih razlogov odloči vrniti izdelek prodajalcu in odstopiti od nakupa. Kaj se zgodi s takimi prenosniki in računalniki?
Tukaj nastopijo strokovnjaki iz PoceniPC.com, tovrstne naprave odkupijo, pregledajo in jih ponovno postavijo na prodajno polico po znatno nižjih cenah. Čeprav so naprave nove, vam jih tako nudijo po 30 % nižjih cenah.

Drugi način varčevanja so prenosniki in računalniki, ki prihajajo iz najemov od raznih leasing hiš. Take naprave so stare približno 2 leti, z njimi pa lahko dosežete še višje prihranke, tudi do 70 % v primerjavi s podobnimi novimi napravami.
Na tak način PoceniPC.com ne samo varčuje z vašim denarjem, temveč tudi z naravo, saj z vsakim prenosnikom privarčujemo 240 kg fosilnih goriv, 1500 l vode in 22 kg nevarnih kemikalij.

Ugodnosti za vse bralce Računalniških novic

Kot naš zlati partner so za vse naše bralce pripravili posebno ugodnost.

Ob nakupu v njihovi spletni trgovini lahko uporabite kodo “RN20”, s katero pridobite kar 20 € popusta pri nakupu novega prenosnika ali računalnika. Koda velja za vse rabljene produkte in produkte z odprto embalažo.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice