OBLIKOVANJE.COM

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
19817096
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2159236000
Transakcijski račun:
SI56 1010 0003 9034 250
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Alen Nonkovič

Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev razveseljujejo tako slovenske kot tuja podjetja. Dodelitev prestižne nagrade Netko s strani Gospodarske Zbornice Slovenije je odraz uspešne vizije podjetja.

Digitalna preobrazba podjetja

Digitalizacija poslovanja postaja ključen vzvod podjetij pri doseganju svoje učinkovitosti in uspešnosti. Začne se z digitalno strategijo, ki postane del korporativne strategije in je vodilo za preobrazbo podjetja. S svojimi izkušnjami je podjetje Oblikovanje.com pomagalo pripraviti digitalno strategijo in uvesti digitalno preobrazbo več uspešnim podjetjem v različnih panogah.

CRM sistemi – Sistemi za upravljanje odnosov s strankami

CRM rešitve oz. “Customer relationship management” (CRM) izraz pomeni upravljanje odnosov s strankami. Osnova koncepta je ugotovitev, da je za podjetje ključnega pomena vzpostavitev kakovostnih odnosov s svojimi strankami, ki so osnova za obojestransko koristno in dolgoročno poslovno sodelovanje. Ekipa podjetja Oblikovanje.com implementira tako lastne CRM rešitve po meri kot tudi rešitve največjih svetovnih ponudnikov CRM sistemov.

Izdelava spletnih strani in B2B spletnih trgovin

Izdelava spletnih strani in spletnih rešitev sta glavni dejavnosti podjetja Oblikovanje.com. Spletna stran je investicija, s katero poskrbite za reden donos strank in hkrati za predstavitev podjetja.

Pri podjetju Oblikovanje.com se projekta izdelave spletne strani lotijo metodično. Pred vsako izdelavo najprej registrirajo vašo domeno. Nadaljujejo s svetovanjem in načrtovanjem spletne strani po vaših željah. Hkrati vam svetujejo, da greste pri izdelavi korak naprej in v spletno stran vključite spletno trgovino.

Spletna trgovina predstavlja veliko prednost za kupce in za vas. Z modularno zasnovo je bodoča nadgradnja zelo preprosta. Pri upravljanju spletne strani in trgovine vam pomagajo številna orodja za nadzor zalog, analizo dogajanja v trgovini, arhiviranje vseh nakupov in podobno. Vsaka spletna stran je prav tako opremljena s sistemi CMS in CRM.

S CMS sistemi imate dostop do celotne spletne vsebine. CRM sistemi pa zagotovijo kakovostne odnose z obstoječimi in novimi strankami. Za morebitna vprašanja ali pomoč imate na voljo 24-urno podporo.

Optimizacija in gostovanje spletnih strani

Optimizacija je ključen dejavnik za učinkovitost spletne strani. Največ obiskovalcev spletnih strani ustvarijo iskalniki, optimizacija pa poskrbi, da boste v iskalniku na prvem mestu. Razvrščanje po ključnih besedah, kakovosten opis in ustrezni metapodatki so le en del uspešne strategije. Drugo polovico pa prispevajo strokovnjaki, ki vsakodnevno bijejo boj s spletnimi brskalniki ter hitri in zanesljivi spletni strežniki, ki skrbijo za nemoteno delovanje spletne strani.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja OBLIKOVANJE.COM

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OBLIKOVANJE.COM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.