Računalništvo, telefonija
18.03.2014 19:59
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podjetju Gama System na sejmu CeBIT 2014 uspel preboj na globalni trg

Podjetje Gama System je na pravkar končanem sejmu CeBIT podpisalo dve novi partnerski pogodbi, s partnerji iz Savdske Arabije in Singapurja.
Podjetju Gama System na sejmu CeBIT 2014 uspel preboj na globalni trg
Podjetju Gama System na sejmu CeBIT 2014 uspel preboj na globalni trg

Dolgoletna prisotnost na največjem svetovnem sejmu ITK – na skupnem razstavnem prostoru z nemškimi partnerji – napredne lastne rešitve, med katerimi sta tokrat izstopali rešitvi Gama System® PerceptionAnalytics ter popolnoma nova rešitev eDMS, Gama System® eDocs 5, ki prinaša radikalno spremembo v svet rešitev za upravljanje z elektronskimi dokumenti, sta povzročili veliko zanimanje obiskovalcev. Ponudili smo jim primerjavo našega sistema eDMS četrte generacije z rešitvami drugih razstavljavcev v paviljonu 3, v katerem smo bili vsi ponudniki dokumentnih sistemov ter jim nato predstavili Gama System® eDocs 5, elektronski dokumentni sistem, ki s svojo inovativno zasnovo, preglednim in modernim vmesnikom podpira delo zaposlenih. Preprosta, zmogljiva in uporabniško prijazna rešitev.

Napredne rešitve in profesionalen pristop sta prispevala k zelo dobremu obisku kakovostnih obiskovalcev na razstavnem prostoru. Rezultat sta dve podpisani partnerski pogodbi med trajanjem sejma, ki dokončujeta internacionalizacijo našega poslovanja. Gre za partnersko pogodbo s partnerjem iz Savdske Arabije, ki bo tržil naše izdelke tudi na trgih Združenih arabskih emiratov, v Kuvajtu, Qatarju, Omanu, Jordanu in Egiptu ter s partnerjem iz Singapurja, ki bo tržil naše izdelke še na trgih Malezije, Indonezije, Filipinov, Hong Konga in Tajske.

Glede na zanimanje za naše rešitve na sejmu CeBIT 2014, pričakujemo podpis dodatnih partnerskih pogodb.


Prijavi napako v članku