LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
60290099
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5871379000
Št. zaposlenih:
50
Transakcijski račun:
SI56 3500 1000 1424 357
Osnovna dejavnost:
C18.120 Drugo tiskanje

Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi naprednih tehnologij, vlagajo v trajnostni razvoj in se na vseh delovnih področjih trudijo svojim strankam nuditi najboljši možni servis, ki je prepoznan po svoji prilagodljivosti, odzivnosti in osebnem pristopu.

Pod blagovno znamko LabelProfi so prvi v Sloveniji vzpostavili produkcijsko okolje s klasično in digitalno tehnologijo za visoko kakovostno proizvodnjo etiket in fleksibilne embalaže za male in srednje serije.

Na trgih osrednje in zahodne Evrope nastopajo kot vodilni ponudnik celovitih tovrstnih rešitev z več kot tisoč kupci iz različnih industrijskih panog.

Fleksibilna embalaža_izdelava_labelprofi
Napredna tehnologija in tehnološka oprema jim omogoča izdelavo kvalitetnih fleksibilnih embalaž po meri naročnika.

Z najmodernejšo in visokokakovostno tehnološko opremo ter programsko podporo na najvišji možni ravni, je njihova velika prednost interna organizacija, ki jim omogoča ponudbo najkakovostnejših storitev in kratke dobavne roke. To je tisto, kar jih ločuje od konkurence in omogoča njihovo rast in razvoj.

Fleksibilna embalaža – embalaža z dodano vrednostjo

Konec leta 2019 se je podjetje LabeProfi poleg etiket usmerilo še v izdelavo digitalno potiskane fleksibilne embalaže, ki danes velja za eno najhitreje rastočih embalažnih panog. To je razmeroma nova metoda na trgu embalaže in je postala priljubljena zaradi svoje visoke učinkovitosti in ugodne izdelave.

Fleksibilna embalaža slovi predvsem po svoji prilagodljivosti, saj vanjo lahko zapakiramo praktično karkoli, od trdnih stvari, tekočin, gelov, praškov, maščob in celo plinov.  Pri izdelavi fleksibilne embalaže imamo na voljo tudi zelo široko paleto osnovnih materialov (substratov). Ti vključujejo papir, polimerne, metalizirane, celulozne in bioplastične folije. Končni produkti v katere zapakiramo prodajno blago, pa najpogosteje zavzemajo obliko različnih prilagodljivih vrečk, poučev, sašejev, ovojev in zavitkov.

Pauči -render
Fleksibilno embalažo odlikuje prilagodljivost, zato je primerna za shranjevanje različnih izdelkov in snovi.

Fleksibilna embalaža je še posebej uporabna v panogah, ki zahtevajo vsestransko, prilagodljivo in visokokvalitetno embalažo. Zelo pogosto jo najdemo v prehrambni, zdravstveni, farmacevtski in kozmetični industriji. Njene prednosti so predvsem v:

  • prilagodljivosti oblik in velikosti
  • različnih možnosti odpiranja in ponovne uporabe
  • lahkih, enostavnih in ekonomičnih zasnovah za nošenje in shranjevanje
  • zagotavljanju svežine in trajnosti pakiranega izdelka
  • daljšanju roka uporabe izdelkov, zlasti hrane.

Fleksibilna embalaža zapakiranim izdelkom daje potrebno nosilnost in zaščito, obenem pa omogoča tudi številne prodajne, distribucijske, trajnostne, tržne in marketinške prednosti in priložnosti.

Najsodobnejša tehnologija digitalnega tiska fleksibilne embalaže

V podjetju LabelProfi lahko izkoristite vse prednosti najsodobnejšega visokotehnološkega digitalnega tiska. Digitalna tehnologija tiska fleksibilne embalaže, ki jo uporabljajo v njihovem podjetju, ponuja številne prednosti, ki jih klasični tisk ne omogoča.

Fleksibilna_embalaža_pauči_labelprofi
Fleksibilna embalaža dovoljuje različne načine odpiranja, zagotavlja svežino in trajnost izdelkov ter podaljšan rok uporabe.

Digitalni tisk za sam tisk ne potrebuje izdelave dragih klišejev, ki pri klasičnem tisku služijo za prenos barve na material. Digitalni tiskarski stroji namreč tiskajo neposredno na podlago, prav zato je digitalna tehnologija v primerjavi s klasično hitrejša, fleksibilnejša in ima bistveno krajši čas priprave tiska in s tem posledično tudi krajše dobavne roke.

Glavne prednosti digitalnega tiska fleksibilne embalaže so:

  • personalizacija
  • enostaven tisk variabilnih podatkov
  • relativno kratek čas izdelave
  • širok nabor izdelkov in najnaprednejše trajnostne in
  • ekološko naravnane rešitve.

Pri podjetju LabelProfi vam pri naročilu vselej nudijo odličen servis in vso potrebno strokovno podporo tiskarske ekipe, kar za vas vsekakor pomeni najboljšo ekonomično rešitev v prihranku, tako časa kot denarja, ko iščete dobavo visokokvalitetnih embalažnih produktov.

LabelProfi – visoki standardi in zavezanost trajnostnemu razvoju ter naravi

Dolgoletne izkušnje pri produkciji etiket ter inovativni pristopi produkcije fleksibilne embalaže so jim omogočili, da so spisali že več kot 1000 zgodb o uspehu, tako v Sloveniji kot v tujini.

Potrditev uspešnega dela se izraža tudi v najvišji možni bonitetni oceni (AAA), ki jo uživajo pri bonitetnih agencijah, v pridobljenih številnih certifikatih kakovosti proizvodov in storitev (BRC Packaging- verzija 6, FSC® CoC certifikat, FDA Food Standards, ROHS, REACH) ter nenazadnje tudi v nedavni nominaciji za regijsko gazelo.

Več o fleksibilni embalaži in naprednih tehnologijah tiska na njihovi spletni strani.

Prijava na e-novice podjetja LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Label_profi_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.