MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 90016572
Matična št.:
2307421
Transakcijski račun:
SI56 0313 1100 0264 327
Osnovna dejavnost:
J63.120 Obratovanje spletnih portalov
Ustanovitelj:
Saša Boštjančič

Optius.com – Karierni portal za nove čase

Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev. Konceptualno združuje najboljše lastnosti, oblikovne značilnosti in načela zasebnosti.

Optius.com je eden izmed večjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev, z januarjem 2019 pa je dobila novo podobo in ime. Optimalna predanost ekipe delu in stroki ostaja, prav tako tudi poslanstvo za vsak izziv najti pravega človeka in mu tako odpreti neskončno vesolje priložnosti.

Za delodajalce in iskalce zaposlitve

Portal je namenjen tako tistim, ki iščejo, kot tistim, ki nudijo zaposlitev in omogoča povezovanje obeh strani. Konceptualno združuje najboljše lastnosti, oblikovne značilnosti in načela varnosti in zasebnosti, zato je priljubljen na obeh straneh. Na portalu se dnevno objavi tudi preko 100 novih prostih delovnih mest različnih podjetij, s čimer omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev.

Optius storitve za iskalce zaposlitve

Iskalcem zaposlitve omogoča enostavno prijavo na prosta delovna mesta, orodja za beleženje dogodkov v zvezi s prijavami na prosta delovna mesta ter omogoča aktualne nasvete v Karierni svetovalnici. Iskalci zaposlitve se lahko naročijo na prejemanje E-informatorja – obveščevalca o prostih delovnih mestih direktno v svoj e-nabiralnik. Poleg tega pa se lahko naročijo na mesečne karierno-zaposlitvene novičke, kjer jih ekipa Optius.com redna obvešča o novostih na trgu dela ter ponuja nasvete, kako do (nove) službe.

Optius storitve za delodajalce

Po drugi strani pa Optius.com delodajalcem omogoča enostavno oddajo zaposlitvenih oglasov, zbiranje prijav na objavljena prosta delovna mesta ter hitro komunikacijo s prijavljenimi kandidati in vpogled v bazo več tisoč življenjepisov. Prav tako pa portal ponuja vpogled v zbrane različne nasvete iz delovno-pravne zakonodaje znotraj HR Nasvetov, ki so HR strokovnjakom v oporo pri vsakodnevnem opravljanju svojega strokovnega dela.

Tudi delodajalci se lahko naročijo na prejemanje mesečnih novičk, v katerih jih ekipa Optius.com obvešča o novostih s področja trga dela, izobraževanjih ter o aktualnih dogodkih s HR področja.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice