RDEČA ORANŽA d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 46631011
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6790607000
Transakcijski račun:
SI56 0284 3026 3329 766
Osnovna dejavnost:
M73.110 Dejavnost oglaševalskih agencij
Ustanovitelj:
Martin Korošec

Razmišljajte kot vaši kupci

Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih 14 let uspešno soočajo strokovnjaki marketinške agencije Rdeča Oranža.

Okolje marketinga se je v tem času drastično spremenilo. A osnove so ostale enake. »Prepoznati in zadovoljiti potrebe kupcev. In zgraditi odnos z njimi. Vse ostalo so le kanali komunikacije,« pravi Martin Korošec, ustanovitelj agencije. Zasnova marketinških strategij, grafično oblikovanje za tisk in splet, video produkcija, izdelava spletnih strani in spletnih trgovin, oglaševanje na digitalnih kanalih ter organizacija dogodkov so glavna področja delovanja. 

Izobraževanja na podlagi dolgoletnih izkušenj in na stotine izpeljanih projektov vodi Martin Korošec, avtor štirih knjig ter strokovnjak za marketing in prodajo.

Spoznajte reference in ekipo na www.oranza.si.

Digitalni marketing od A do Ž

V želji izobraziti čim več ljudi o pravilni uporabi digitalnega marketinga je marketinški strateg Martin Korošec zbral in razumljivo predal vse praktično znanje digitalnega marketinga na enem mestu.

Martin_Korošec_Rdeča_Oranža_marketinška_agencija
Martin Korošec v novi knjigi “Digitalni marketing od A do Ž” opisuje lastne izkušnje iz digitalnega marketinga.

Najnovejša knjiga »Digitalni marketing od A do Ž« je priročnik, ki po korakih obdela celotno področje (digitalnega) marketinga. Od osnov marketinga, ki veljajo vedno in povsod do uspešnega upravljanja profilov in strani ter korakov izdelave prodajno uspešnih oglasov na Facebooku, Instagramu, LinkedInu, Googlu, Youtubu, Pinterestu. V knjigi najdete tudi nasvete za povečanje prodaje s pomočjo naprednega e-mail in sms marketinga, dropshippinga in Amazona ter za gradnjo osebne ali blagovne znamke.

Knjiga je razdeljena na 21 poglavij in napisana iz lastne prakse. Tako hitro najdete poglavje za področje, ki vas zanima.

S pomočjo priročnika boste lahko sestavili lastne strategije, ki preverjeno delujejo. 

Več o knjigi pa izveste na osebnem portalu avtorja: martinkorosec.com.

Ste VEDEželjni znanja?

Da bi še lažje delili znanje, je Martin Korošec ustvaril tudi nov, družbeno koristen projekt VEDEželjni webinar-ji, ki se bodo izvajali celo leto. Vsak teden se mu bo pridružil nov sogovornik ali sogovornica z izjemnimi dosežki na različnih področjih. Z vami bodo delili svoje osebne življenjske izkušnje in poslovne zgodbe uspeha. Cilj webinarjev je predstavitev digitalnega marketinga in poslovnih izkušenj 20.000 ljudem širom Slovenije.

Martinu so se že pridružili znani sogovorniki, kot so dr. Aleksander Šinigoj, Marko Juhant, Iza Sia Login, Tanja Skaza, Silvester Kmetič, Nejc Volarič, Boris Ven in nonimiranec za Nobelovo nagrado za ekonomijo, Dr. Milan Krajnc. Udeležba na webinarju je brezplačna, odšli pa boste bogatejši z novim znanjem za osebno in poslovno rast. Prijavite se na tej povezavi.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja RDEČA ORANŽA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.