ARCHUS.SI d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 34997628
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3528375
Transakcijski račun:
SI56 1010 0004 6443 110
Osnovna dejavnost:
G47.910 Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
Ustanovitelj:
Egon Zonta, Tanja Zonta

O podjetju Archus.si

ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot so Networked Media Tank ali na kratko NMT. NMT oz. mrežni medijski predvajalniki so bili v tistem obdobju pionirji omenjene tehnologije. To so bile predvsem znamke Popcorn Hour, Digitex HDX, DUNE HDI in druge.

Archus.si_HiFi-LJ-fair

Danes so ti izdelki bolj znani kot medijski predvajalniki z video resolucijo UHD 4K HDR, ki dosegajo vse višje video in avdio standarde. Prišla je nova doba in z njo so se uveljavile nove blagovne znamke, kot na primer Zappiti, Zidoo TV … Tudi Dune HD je še vedno prisoten na tržišču in predvidevamo lahko, da se bo obdržal še dolgo.

Medijski predvajalnik: več kot le pametna televizija

Kljub pametnim televizijam medijski oziroma multimedijski predvajalniki nikakor niso zamrli, saj so zmogljivejši in ponujajo več kot le pameten TV. Vse več teh predvajalnikov ni zgolj »poceni«, ampak omogočajo veliko več: boljšo kvaliteto slike in zvoka ter večjo stabilnost in kvaliteto signala. Multimedijski predvajalniki so tudi avdiofilski oz. videofilski izdelek in uporabnikom ponujajo višje standarde.

Najbolj znani sta na primer serija Zappiti PRO 4K HDR in najnovejša blagovna znamka na našem trgu, Zidoo UHD3000.

Archus.si_Zidoo-UHD3000

Za vas bodo vedno našli pravo rešitev

ARCHUS.SI d.o.o. distribuira izdelke blagovnih znamk Zappiti, Zidoo, DoAcoustics, DLS Sweden in Phonar Acoustic. Ponujajo še avstrijske mo°sound porcelanaste zvočnike in rusko Kartino internetno televizijo. Podpirajo tudi slovenske blagovne znamke, kot je na primer Erzetich Audio, ki izdeluje slušalke in ojačevalnike, RW Acoustics panele ter Audio Alto izdelke visoke Hi-Fi tehnologije.

Archus.si_EISA-zappiti-pro-4k-hdr-digital-front
Ker želijo kupcem omogočiti več možnosti, imajo poleg uradnih blagovnih znamk, ki jih zastopajo, še vrsto drugih. Tako so na izbiro še ostale avdio/video komponente in dodatki, da celoten nakup lahko opravite na enem mestu. Omogočajo tudi individualno izdelavo avdio/video sistema na željo stranke. V primeru, da katerega od izdelkov ne najdete na njihovem seznamu, jih kontaktirajte in potrudili se bodo poiskati pravo rešitev za vas.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran, imajo pa tudi svojo spletno trgovino.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja ARCHUS.SI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ARCHUS.SI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice