Računalništvo, telefonija
11.02.2018 11:51
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nogometni zvezdnik Harry Kane bo Leagooju pomagal lansirati njihov novi paradni telefon

Nogometni zvezdnik Harry Kane bo Leagooju pomagal lansirati njihov novi paradni telefon
Nogometni zvezdnik Harry Kane bo Leagooju pomagal lansirati njihov novi paradni telefon

Nekaj mesecev je minilo, odkar je Apple lansiral svoj najnovejši izum, iPhone X, ki ga odlikuje drzen dizajn z zaslonom, ki sega skoraj do robov telefona. Čeprav so mu na začetku nekateri očitali režo na vrhu zaslona, ki je edina “kazila” popoln videz, so ljubitelji Applovih naprav to zdaj sprejeli, saj so ugotovili, da jih prav nič ne ovira pri vsakodnevni uporabi telefona. Prav tako pa so se tej reži prilagodili ustvarjalci aplikacij, ki so svoje izdelke posodobili tako, da reža ne posega v funkcionalnost aplikacij.

Medtem ko iPhone X vsak dan pridobiva na svoji priljubljenosti, pa bo svoj prvi telefon s takšno režo na vrhu zaslona dobil tudi operacijski sistem Android. Gre za telefon Leagoo S9/S9 Pro, ki ga bo preoizvajalec Leagoo lansiral 26. februarja v slopu svetovnega mobilnega kongresa (MWC 2018).

Pri tem pa je zelo zanimivo, da bodo slovesni dogodek organizirali skupaj z vrhunskim angleškim nogometnim klubom, ki nastopa v angleški prvi ligi Premier League, Tottenhamom. Govorice, ki krožijo naokoli, celo pravijo, da bo dogodek povezoval in moderiral nihče drug, kot najboljši napadalec Premier lige in kapetan angleške nogometne reprezentance, Harry Kane.

Če se vam ne bo uspelo dogodka udeležiti v živo, si boste lahko ogledali prenos v živo na Leagoojevi uradni strani: http://www.leagoo.com/leagoo-2018-mwc-activity/.

Še bolj pomembna informacija pa je, da lahko na Leagoojevi Facebook strani (https://www.facebook.com/leagoocom/) sodelujete v nagradni igri, ki vam morda prinese zanimivi telefon z velikim zaslonom in z baterijo s kapaciteto 7.000 mAh, prav tako pa tudi vstopnice za tekme Tottenhama, nogometne žoge in druge navijaške pripomočke.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku