Računalništvo, telefonija
11.04.2024 06:00

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta je dosegla nov prodajni mejnik

Konica Minolta je dosegla nov mejnik s svojo lastno razvito inovativno linijsko enoto za obrezovanje (Inline Trimming Unit) TU-510. Od začetka prodaje leta 2021 je bilo prodanih več kot 220 enot.

Edina enota za linijsko obrezovanje v tiskarski industriji je bila razvita za izpolnjevanje današnjih zahtev po vsestranskih in ustvarjalnih tiskarskih izdelkih in za prihranek dragocenega časa operaterja in zmanjšanje stroškov ročnega dela. Enota TU-510, ki podpira učinkovito produkcijo na vseh tiskarskih sistemih Konica Minolta AccurioPress lahko reže in obrezuje vizitke s hitrostjo do 231 vizitk na minuto. Obdeluje lahko zelo dolge liste, kar ponuja privlačne možnosti za širitev poslovanja. Od začetka prodaje je bila prodana več kot 200 zadovoljnim strankam.

Visoko avtomatizirana tehnologija se lahko brez težav vključi v obstoječe delovne procese in ponuja številne možnosti konfiguracije. V kombinaciji z enoto IQ-501 Intelligent Quality Care zagotavlja barvno skladnost in natančnost registracije za vsak natisnjen list.

Med zadovoljnimi strankami TU-510 je tudi Anna Filacorda, direktorica podjetja Grafiche Filacorda iz Italije. Povedala je: “Poleg tega, da dobimo končni izdelek brez potrebe po dodatnih zagonih drugih strojev, lahko izvajamo operacije, ki so koristne za druge oddelke, in avtomatiziramo nerentabilne ročne postopke.”

Druga stranka Martin Becker, generalni direktor podjetja Wub GMBH iz Nemčije, je razložil vsestranskost: ” TU-510 seveda odlično opravi svoje delo, saj je papir že pripravljen za rezanje in perforacijo na hrbtni strani.”

“V podjetju Konica Minolta smo veseli, da se je naše prizadevanje, da z inovativnimi rešitvami za stranke omogočimo nove možnosti, s katerimi lahko stranke na novo premislijo o možnostih, izkazalo za tako uspešno. Vsestranskost in enostavna integracija enote za obrezovanje TU-510, ki jo je razvila Konica Minolta, povečuje možnosti dodelave v ustvarjalnih produkcijskih okoljih. Njeno učinkovito delovanje zmanjšuje količino odpadkov in skrajšuje čas izdelave ter tako zagotavlja nemoteno in dobičkonosno poslovanje komercialnih tiskarn.”

Nenad Okorn Novak, Samostojni svetovalec za produkcijski in industrijski tisk, Konica Minolta Slovenija


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več