Računalništvo, telefonija
08.09.2016 17:56
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljše nadzorne kamere za vaš dom

Sistem PLC
Sistem PLC

Uporabnike varnostnih sistemov lahko obremenjuje dejstvo, da je pri vpeljavi novega varnostnega sistema oziroma video nadzora treba napeljati nove kable, poskrbeti za močan Wi-Fi signal, razbijati stene, da vse kable skrijemo, itd.

PLC varnostni sistemi vse te težave odpravijo. Uporabnikom so prijazni, saj za delovanje potrebujejo le električno napajanje 220 V in lahko delujejo hibridno tudi preko Wi-Fi omrežja. PLC varnostni sistem deluje tako, da za prenos podatkov uporablja kar vašo električno napeljavo. Tako je, preko električne napeljave se prenašajo tako podatki kot energija za delovanje sistema.

Kamere in snemalnik preprosto priklopite v vtičnico in zadeva deluje. Snemalnik ima 1 TB velik disk ali po potrebi večji, na katerega se shranjujejo posnetki z ločljivostjo HD (1080p). Kamere imajo tudi funkcijo nočnega snemanja, ki v temi posname sliko do razdalje 60 metrov, kolikor imajo infra rdeči žarki v kameri dometa.

Prednost sistema je zaradi njegovega načina delovanja predvsem v tem, da ni treba napeljevati novih kablov ali pa se ubadati z različnimi ojačevalci, ki vaš Wi-Fi signal ponesejo do vseh vaših naprav. Domet tovrstnega delovanja je do 300 metrov znotraj merilnega števca za električno energijo, kar je precej več kot marsikateri drugi sistem (npr. ožičeni video nadzorni sistem ima domet okoli 100 metrov brez dodatnih ojačevalcev).

Več o sistemu si lahko ogledate na spletni strani http://artenida.cctv24.info podjetja Artenida, ki ponuja ugodno videonadzorno opremo vseh možnih videonadzornih sistemov z garancijo in pri takšnih stvareh vedno pomembnim vzdrževanjem ter servisom.


Prijavi napako v članku