UV LED TISKALNIK

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 57671656
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1339184000
Transakcijski račun:
SI56 0400 1004 7935 449
Osnovna dejavnost:
C18.120 Drugo tiskanje
Ustanovitelj:
Roman Tavčar

Tisk Tavčar

Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.
Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ki so ga razvili za svoje potrebe. Grafična dejavnost gre predvsem v smeri digitalizacije, naročila so vse bolj zahtevna, količine tiskanja pa manjše. Ker pa gredo cene tiska prej navzdol kot navzgor, so tudi sami iskali rešitev, kako ostati konkurenčni. Začeli so iskati tiskalnik, ki bi jim vse to omogočil.

Razvoj lastnega UV LED tiskalnika

Na tržišču je izbira ogromna, vendar so tiskalniki priznanih podjetij absolutno predragi, saj se finančni vložek pri današnjih cenah glede na življenjsko dobo tiskalnika nikakor ne povrne. Za nakup iz Kitajske, ki je sicer poceni, se niso odločili, ker servis, rezervni deli in tehnična podpora niso zagotovljeni – v primeru, da zadeva ne deluje, je finančni vložek prav tako lahko visok.

Zato so se odločili, da raje tiskalnik, ki bo cenovno ugoden, razvijejo kar sami, ponujal pa bo vse tisto, kar ponujajo veliki in še več, obenem pa ne bo težav s servisiranjem in tehnično podporo.
Pri razvoju prvega tiskalnika so štiri leta tekom uporabe sproti odpravljali težave, ki so se pojavljale in dopolnjevali stvari, ki so jih med delom z njim pogrešali. Tako je nastal tiskalnik, na katerega so ponosni in se nanj lahko zanesete. Stroški vzdrževanja so minimalni, iz njega pa lahko z malo tiskarskimi in računalniškimi izkušnjami iztisnete lep in kvaliteten izpis.


Predstavljajo vam tiskalnik UV led TT system 3050

Tiskalnik, ki bo nadomestil tiskarske stroje v vaši delavnici. Z njim lahko potiskate pisala, vžigalnike, koledarje, rokovnike, majice, dežnike, nalepke, steklo, usnje, aluminij, plastiko, les in podobno.
Zavzel vam bo minimalno 1,5 x 0,80 m prostora.

Tiskalnik ima 2 letni garancije, podjetje Tisk Tavčar d.o.o. pa kot proizvajalec nudi še kvaliteten servis, rezervne dele in tehnično podporo 24/7.

Za vas so pripravili priročen video:

Več informacij in tehnične lastnosti tiskalnika pa najdete na tej povezavi.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja UV LED TISKALNIK

UV LED tiskalnik_TT System logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem UV LED TISKALNIK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.