PC H.AND d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 52070859
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5304989
Št. zaposlenih:
15
Transakcijski račun:
SI56 0230 9002 0054 615
Osnovna dejavnost:
G46.510 Trgovina na debelo z računalniškimi napravami
Ustanovitelj:
PCH skupina, naložbena dejavnost d.o.o.

PC H.AND – podjetje s tradicijo

Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z več kot 30. leti izkušenj na področju informacijske tehnologije. Pomagajo vam z zastopstvom, distribucijo, prodajo in servisom računalnikov, računalniške, avdio-video in pisarniške opreme največjih svetovnih proizvajalcev.

PC H.AND računalniška hiša IOC Trzin

Zastopstvo, distribucija, prodaja in servis pod eno streho

Prodajni program podjetja PC H.AND obsega širok nabor računalniške in avdio-video opreme – vse na enem mestu. Izbirate lahko med namiznimi in prenosnimi računalniki, profesionalnim zasloni za digitalno prikazovanje, strežniki, monitorji, tiskalniki, računalniškimi komponentami, TV sprejemniki in ostalo zabavno elektroniko. Najdete lahko izdelke priznanih blagovnih znamk, kot so Phillips, AOC, Sharp, Mikrotik, Zotac, Sapphire, Ergotron, Trezor, Duracell, Microsoft, Intel, HP, Fujitsu, FSP, in mnoge druge.

Potrebujete pomoč pri urejanju neskončnih kupov dokumentov?

Za vas imajo ponudbo uničevalcev dokumentov, aparatov za zgibanje dokumentov, rezalnikov, giljotin za rezanje papirja in plastifikatorje blagovne znamke Intimus.
Iščete računalnik, ki nudi zmogljivost, vrhunske komponente in ustreza vašim zahtevam? Njihov ponos je tudi linija računalniških sistemov blagovne znamke PCH, ki je plod 30-letnih izkušenj s področja informatike.

Baterija na telefonu ali prenosniku ni več zmožna slediti vašemu tempu?

PC H.AND nudi ugodne cene in hitre dobavne roke za originalne in kvalitetne kompatibilne IT nadomestne dele (baterije, adapterji, polnilci, zasloni in ostali rezervni deli) za več kot 6.000 izdelkov in preko 185.000 naprav, s čimer zagotavljajo kvaliteto in kompatibilnost z napravami.

Servis računalnikov in opreme

Prodajni program dopolnjujejo s servisnim centrom računalnikov in računalniške opreme ter s hitro odzivnimi in zanesljivimi terenskimi servisnimi storitvami. Podjetjem nudijo pogodbeno vzdrževanje IT infrastrukture. Poskrbijo za hitro in nemoteno delovanje IT opreme, kar za vas pomeni večjo produktivnost na ostalih področjih.
Hkrati so tudi centralni servisni partner za garancijska in izvengarancijska popravila monitorjev različnih blagovnih znamk.

Za zadovoljstvo strank in partnerjev poskrbijo s tehnično podporo, svetovanjem, izvedbo in vzdrževanjem lokalnih računalniških omrežij.

Vedno vam priskočijo na pomoč s kakovostnimi IT rešitvami

Poleg načrtovanja IT rešitev, ocenijo obstoječe stanje in predlagajo izboljšave za boljše delovanje IT infrastrukture. Vgradijo najsodobnejše programske in strojne rešitve.
Nudijo tudi ustrezno rešitev uničenja (zaupnih) podatkov na magnetnih pomnilniških medijih, kot so trdi diski (standardni 3.5″ in prenosni 2.5″) in kasete s trakom (DLT, LTO, QIC, 3590, 8mm in druge) do debeline medija 42 mm (1.6″ ). Za uničene medije vam izdajo potrdilo o komisijskem uničenju.

Več najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja PC H.AND d.o.o.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice