NAVEZA d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Ščita 9, 1315 Velike Lašče
  • 01 787 30 25
  • podpora@naveza.com
  • www.naveza.com/
  • Ponedeljek - petek: 7.00 - 18.00
Davčna št.:
SI 37483188
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1972421
Transakcijski račun:
SI56 1010 0004 3168 002
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Damjan Tomšič

Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ki predstavljajo najboljše razmerje med učinkovitostjo in ceno. Znani so po strokovnosti, zanesljivosti in prijaznosti do strank.

Računalniška podpora v službi in doma

Računalniško podporo nudijo podjetjem, njihovim zaposlenim in tudi zasebnim uporabnikom. K vzdrževanju informacijsko komunikacijske tehnologije in spletnih servisov pristopajo celostno, kar pomeni, da strankam svetujejo pri izbiri in nakupu strojne ali programske opreme ter poskrbijo za dobavo, namestitev in optimalno konfiguracijo le-te. Izvajajo preventivne preglede, skrbijo za varnostno kopiranje in redne nadgradnje oziroma posodobitve.

Ob rednem vzdrževanju veliko večino sprotnih težav rešijo hitro in kvalitetno kar prek oddaljene povezave. V primeru da težave ni mogoče rešiti na daljavo, se oglasijo na lokaciji. Za urgentne primere so pogodbenim strankam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu.

Poleg vzdrževanja informacijsko komunikacijske tehnologije, njihove storitve obsegajo tudi pomoč na drugih področjih, kot so:

Spletne strani in trgovine

Skrbijo za oblikovanje obstoječih ali izdelavo novih spletnih strani oziroma trgovin. Na podlagi naročnikovih potreb poleg samega gostovanja in vzdrževanja spletnega prostora, poskrbijo tudi za optimizacijo in učinkovito oglaševanje.

Oblačne storitve, O365, G Suite, ERP, CRM, SaaS

Oblačnih storitev in spletnih orodij, ki omogočajo lažje, optimalno in natančno delo v podjetju je na trgu ogromno. Zato glede na naravo podjetja in delovnega procesa načrtujejo, izdelujejo, gostujejo in vzdržujejo moderne spletne sisteme. Z uvedbo digitalizacije delajo na izboljšavah in optimizaciji. Poskrbijo za integracijo novosti v obstoječ proces, izvedejo migracijo uporabnikov in podatkov ter poleg vzdrževanja nudijo tudi uporabniško podporo.

Strežniška in mrežna oprema

Ocenijo trenutno stanje strežniške in mrežne opreme, pomagajo pri izbiri nove ali nadgradnje obstoječe. Poleg same dobave in konfiguracije opreme ocenijo varnost in jo optimizirajo. Sledi monitoring in vzdrževanje, saj gre za samo informacijsko srce podjetja.

Računalniki in periferna oprema

Kot omenjeno na začetku, skrbijo tudi za računalniško in periferno opremo. Podobno kot pri strežnikih, podajo oceno stanja, pomagajo pri izbiri opreme, jo dobavijo in namestijo. Skrbijo za redne posodobitve in ob pregledih podajo priporočila za nadgradnjo.

Na vseh področjih nudijo uporabniško podporo in svetovanje pred nakupom ali pomembno odločitvijo na področju informatike in računalništva.

Več informacij pa najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: