Računalništvo, telefonija
08.04.2020 05:55
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj lahko pričakujemo od novega prenosnika MacBook Pro?

Novi Apple MacBook Pro naj bi bil znatno zmogljivejši.
Novi Apple MacBook Pro naj bi bil znatno zmogljivejši.

Nedavno smo poročali o tem, da podjetje Apple za letos pripravlja novo različico pametnega mobilnega telefona iPhone SE. Novost s prodajno oznako iPhone SE 2020 bo opremljena z 11,9-centimetrskim oziroma 4,7-palčnim zaslonom LCD. To je seveda zaslon, s katerim sta seveda opremljena tudi pametna mobilna telefona iPhone7 in iPhone8. Poleg tega naj bi novost razpolagala še s procesorjem Apple A13 in tremi gigabajti sistemskega pomnilnika.

Sočasno s pametnim mobilnim telefonom iPhone SE 2020 pa naj bi podjetje Apple ponudilo v prodajo še novo različico prenosnega računalnika MacBook Pro. Ta bo seveda opremljen s 13-palčnim oziroma 33-centimetrskim zaslonom, kar bo naredilo napravo precej bolj priročno. Poleg tega bo novi MacBook Pro prinesel še prenovljeno tipkovnico, ki naj bi bila maj dovzetna na poškodbe in deseto generacijo Intelovih procesorjev, ki naj bi znatno pospešili delovanje.

Več informacij o novem prenosnem računalniku MacBopok Pro bo znanega v prihodnjih nekaj tednih. Vključno z njegovo dobavljivostjo in maloprodajno ceno.


Prijavi napako v članku