Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
15.03.2024 11:17

Deli z drugimi:

Share

Idealni tiskalniki za dinamična pisarniška okolja

Podjetja si v želji po prilagoditvi hibridnemu delovnemu okolju vse bolj prizadevajo optimizirati pisarniški prostor in naprave.
Foto: RICOH
Foto: RICOH

Potreba po zanesljivi IT in tiskalni infrastrukturi je v zadnjih letih močno narasla, saj želijo podjetja v svoje poslovanje učinkovito vključiti digitalne procese in obenem reševati varnostne izzive. Ta sprememba je povzročila potrebo po stroškovno učinkoviti in robustni tehnologiji, ki poenostavi procese, ponuja prilagodljivost za preprost prehod med papirnimi in digitalnimi poteki dela ter zagotavlja izboljšano varnost podatkov.

Multifunkcijske naprave RICOH so vodilne v industriji in ponujajo energetsko učinkovite in trajnostne rešitve za organizacije vseh velikosti – od visoko kakovostnih izdelkov za neprestano uporabo do specializirane opreme za specifična opravila. Z združevanjem najboljše strojne opreme v svojem razredu in storitev upravljanja tiskanja ter avtomatizacije RICOH nudi celovit nabor rešitev, ki organizacijam omogoča opolnomočenje zaposlenih, avtomatizacijo delovnih tokov, zmanjšanje stroškov in povečanje produktivnosti.

Kompaktna naprava, ki podpira vaše poslovanje

Najnovejša generacija črno-belih multifunkcijskih naprav RICOH zagotavlja tehnologijo, ki povečuje produktivnost in varnost podatkov ter ustvarja brezhibno uporabniško izkušnjo v eni napravi.

Izkusite vsestranskost nove serije IM 370F/IM 460F, ki je popoln dodatek današnjemu sodobnemu delovnemu mestu. Ekipam omogoča enostavno zajemanje, tiskanje, skupno rabo podatkov in digitalizacijo delovnih tokov.

Delajte hitreje in pametneje

Izkusite prednosti hitrega črno-belega tiskanja formata A4 in barvnega skeniranja z novo družino RICOH kompaktnih večnamenskih naprav serije IM 370F/IM 460F. Uživali boste lahko tudi v dodatnem udobju zmogljivosti A3. Še več, z RICOH Smart Integration lahko prilagodite in izboljšate zmogljivosti vaše naprave z aplikacijami in programskimi rešitvami, ki so na voljo v oblaku.

Hkrati uporabniku prijazna 7-palčna pametna upravljalna plošča zagotavlja intuitivno in brezhibno uporabniško izkušnjo – z nadgrajeno varnostjo in uporabnostjo ter izboljšano odzivnostjo na dotik, pa tudi hitrejšim delovanjem in tehnologijo Bluetooth 5.2. Upravljalna plošča RICOH Smart Panel omogoča enostavno povezovanje s platformami v oblaku, kot so SharePoint, Google Drive in mnoge druge.

Na voljo boste imeli vrsto naprednih tehnoloških rešitev, ki bodo poenostavile upravljanje dokumentov. Med drugim zmogljiv nabor integriranih aplikacij za upravljanje dokumentov, ki omogoča do 40 % prihranka pri operativnih stroških ter izboljšanje procesov, hkrati pa zagotavlja varnost, skladnost in trajnostne cilje.

Zanesljiva zaščita vaših podatkov

RICOH posebno pozornost namenja varnosti. Nova serija RICOH pametnih naprav zagotavlja izboljšan nadzor privilegiranega računa, ki vam daje več svobode pri ustvarjanju skrbniških vlog. Vsaki vlogi lahko dodelite različne privilegije in jo povežete z ID-jem uporabnika.

Novi RICOH tiskalniki so opremljeni tudi s platformo RICOH Always Current Technology, ki omogoča brezhibno vključevanje novih aplikacij in svežih (varnostnih) nadgradenj. Platforma omogoča namestitev novih funkcij takoj, ko so na voljo – brez posredovanja tehnika. Trusted Platform Module 2.0 PM pa izboljšuje šifriranje in varuje pomembne podatke.

Vse bolj pomemben vidik trajnosti

RICOH kot eden izmed vodilnih v okolju prijaznem delovanju ne le podpira lastne zaveze, temveč si prizadeva podpirati tudi vaše cilje. Primer: embalaže tonerja so izdelane iz 100 % reciklirane plastike. Prej omenjena upravljalna plošča pa poleg novih funkcij vključuje napredno varčevanje z energijo, ki porabo v načinu mirovanja zmanjša za 45 %. Naprave imajo nizke vrednosti tipične porabe energije, uporabljajo reciklirane materiale, RICOH pa ponuja storitve za uravnoteženje ogljičnega odtisa.

Več o omenjenih napravah najdete na spletni strani www.vibor.si (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več