Tiskalniki in skenerji
26.09.2023 11:15

Deli z drugimi:

Share

RICOH rešitve za brezskrbno tiskanje

Ena najboljših odločitev, ki jih lahko sprejmete v podjetju, je najem tiskalnika oziroma celovite storitve tiskanja. Nikoli več vas ne bo skrbelo zaradi morebitnih okvar ali dodatnih stroškov.
Vir: RICOH
Vir: RICOH

Na poti k digitalizaciji delovnih procesov podjetja nujno potrebujejo infrastrukturo za tiskanje, ki omogoča večjo produktivnost – kar pa zahteva ustrezno tehnologijo in storitev. Storitve upravljanja tiskanja in avtomatizacije podjetja RICOH zagotavljajo gladek prehod v zmogljivo digitalno delovno okolje.

Najemite tiskalnike in se posvetite poslu

Če RICOH večopravilne naprave združite s storitvijo najema tiskalnika, ki vam jo zagotavlja podjetje Vibor, imate zagotovljen celosten paket upravljanja tiskanja, tako da se lahko zares posvetite svojemu poslu – za tiskalnike pa skrbi Vibor.


Najem tiskalnika RICOH zagotavlja predvidene stroške, sodoben tiskalnik in zanesljivo delovanje. Vse, kar potrebujete, lahko v podjetju Vibor pripravijo individualno glede na vaše želje.


Stroški nakupa tiskalnika in kasnejšega vzdrževanja lahko odrežejo kar konkreten kos pogače sredstev podjetja. Morebitna okvara pa lahko ustavi ali pa vsaj močno upočasni delovni proces. Čas je denar in v primeru takšnega scenarija se nam ne piše nič dobrega.

A tu je rešitev! Najem večopravilne naprave prinaša kup prednosti:

  • Lažje predvidite stroške v podjetju, saj so vsak mesec enaki.
  • Prav tako imate vedno na voljo najsodobnejšo opremo in si čez 5 ali 10 let ne boste belili glave z nakupom novih naprav, saj bo Vibor poskrbel, da bodo te že pri vas.
  • Ena izmed največjih prednosti najema pa je nemoteno delovanje. Tudi če je tiskalnik v okvari, ponudnik poskrbi za takojšnje popravilo ali dostavo nove naprave, ne da bi vas to kakor koli udarilo po žepu.

Izboljšajte svojo učinkovitost

Naj poudarimo, da so Ricoh za leto 2023 označili kot enega izmed vodilnih podjetij na področju preobrazbe tiska (Leader in 2023 IDC MarketScape for Worldwide Print Transformation). Poročilo navaja, da RICOH še naprej pridobiva na veljavi in zaupanju strank s številnimi rešitvami IT storitev, oblaka, upravljanjem digitalnih vsebin, inteligentnim zajemanjem dokumentov. RICOH še naprej opredeljuje meje tiska in je svetilnik inovacij in odličnosti.

Z RICOH tiskalniki v podjetju omogočite nemoten prehod na digitalne načine dela in z upravljanjem tiskanja izboljšate učinkovitost. Predstavljajte si, da lahko nadzorujete celotno infrastrukturo tiska z enega mesta, napoveste, kdaj tiskalniki potrebujejo vzdrževanje in z analizo rutin in podatkov o uporabi lažje načrtujete prihodnje poslovanje. To omogoča RICOH.

Z napredno avtomatizacijo, ki jo omogočajo večopravilne naprave, lahko naredite pomemben korak k avtomatizaciji poteka dela ter prihranite čas in denar, hkrati pa uživate v varni, hitri in uporabniku prijazni izkušnji.

Zmagovalna tiskalniška flota

RICOH tiskalniki IM C vse-v-enem so že danes pripravljeni na moderne poslovne tokove. Njihova naloga še zdaleč ni zgolj skeniranje in tiskanje, temveč so to naprave, ki so središče dogajanja, skozi katerega se pretakajo podatki podjetja. So konkreten odgovor na izziv, kako bo flota tiskalnikov zmožna obdelati količino podatkov, s katerimi upravljajo moderna podjetja. Na voljo imamo od zanesljivega večnamenskega tiskalnika RICOH IM C2010 preko C3010, ki je namenjen nekoliko zahtevnejšim uporabnikom. Potem je tu RICOH IM C3510, ki se bo zlahka znašel tudi v večjih podjetjih, za največje obsege dela pa sta ustvarjena C4510 in C6010, ki omogočata upravljanje na daljavo, hitrost tiskanja do 45 oziroma 60 strani na minuto, možnost oddaljenega skeniranja in še več. Vse naprave nudijo visoko ločljivost 1200 dpi.

Novi RICOH tiskalniki so opremljeni s platformo RICOH Always Current Technology, ki omogoča brezhibno vključevanje novih aplikacij in svežih nadgradenj. Platforma omogoča namestitev novih funkcij takoj, ko so na voljo – brez posredovanja tehnika. Medtem pa upravljalna plošča RICOH Smart Panel omogoča enostavno povezovanje s platformami v oblaku, kot so SharePoint, Google Drive in mnoge druge.

RICOH velik poudarek posveča tudi varnosti. Vsi podatki so na varnem po zaslugi večfaktorske avtentikacije, varnostnega sistema za prepisovanje podatkov in naprednega šifriranja.

Več lahko najdete na spletni strani www.vibor.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ricoh tiskalniki Ricoh večnamenske naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več