Tiskalniki in skenerji
30.06.2023 07:23

Deli z drugimi:

Share

Kako bodo novi barvni tiskalniki nadgradili delovna mesta?

Poslovne paradigme so se v zelo kratkem času korenito spremenile. Oblak, oddaljeno delo, agilnost in digitalizacija so glavni pobudniki sprememb, ki zahtevajo uporabo večplastnih tehnologij.
Foto: RICOH
Foto: RICOH

Komunikacija in splošen način dela sta se spremenila, kar vključuje tudi upravljanje z dokumenti in informacijami. Neizogibno je bilo, da se bodo spremembe dotaknile tudi tiskalnikov oziroma večfunkcijskih naprav.

Njihova naloga ni več le tiskanje ali skeniranje, temveč so centralno središče, skozi katero se pretakajo podatki celotnega podjetja. V preteklosti je bila aktualna razprava, ali izbrati laserski ali brizgalni tiskalnik. Danes pa je bolj pomembno najti odgovor na vprašanje, ali bo flota tiskalnikov zmožna obdelati količino podatkov, s katerimi upravljajo moderna podjetja.

Pravi odgovor ima najnovejša serija barvnih RICOH tiskalnikov IM C, ki je pripravljena na spremembe in moderne poslovne tokove.

RICOH tiskalniki IM C vse-v-enem so pripravljeni na delo

Kaj zahtevate od tiskalnika? Hitro tiskanje? Skeniranje? Možnost oblačnega povezovanja? Novi RICOH barvni tiskalniki so za lažje prepoznavanje funkcij, ki jih potrebujete v pisarnah, smiselno razporejeni v kategorije.

Ustvarjalnost brez meja

Ste že opravili prehod na hibridno delo? RICOH IM C2010 je zanesljiv večnamenski tiskalnik, ki se bo zlahka vklopil v digitalni delovni prostor. Oddaljeni sodelavci in zaposleni na lokaciji bodo imeli dostop do enakih funkcij iz katere koli naprave. RICOH tiskalnik je zasnovan z izboljšano tehnologijo obdelave slik, kar omogoča dinamično reprodukcijo barv in visokokakovostne rezultate s hitrostjo do 20 barvnih strani na minuto.

Rešitev za moderna podjetja

RICOH IM C3010 je predstavnik miselnosti, da tiskalnik ni samo tiskalnik, ampak rešitev vse-v-enem. Integrirane ima najsodobnejše aplikacije in rešitve v oblaku, ki pomenijo boljšo produktivnost in poenostavljeno poslovanje. Samodejni podajalnik dokumentov za 220 listov lahko obojestransko skenira z nepredstavljivo hitrostjo 300 slik na minuto. Optično prebrane dokumente lahko shranite neposredno v izbrano mapo v omrežju. Z enako hitrostjo lahko skenirate tudi manjše dokumente, kot na primer vizitke.

S katere koli lokacije bodo zaposleni imeli dostop do napredne ločljivosti 1200 dpi, ki bo skupaj s krmilnikom Fiery® Colour poskrbela za natančno ujemanje barv.

Tiskalnik vse-v-enem za mobilno delo

Visoka produktivnost, neoporečna varnost, trajnostna izdelava in digitalna skladnost so cilji, ki so dosegljivi z barvnim večnamenskim tiskalnikom RICOH IM C3510. S hitrostjo 35 strani na minuto se bo zlahka znašel tudi v večjih podjetjih. Za oddaljeno delo ima možnost avtentikacije prek pametnega telefona ali tablice. Integrirane pa ima tudi napredne nastavitve dodelave, kot je na primer večplastno zgibanje.

Zastavonoši, ki bosta v naslednjih letih narekovali tempo

Potrebujete še več? RICOH IM C4510 in IM C6010 sta ustvarjena za največje obsege dela. Vse, kar potrebujete za ultimativno produktivnost, boste našli v teh dveh napravah: visoko ločljivost 1200 dpi, zanesljivost, upravljanje na daljavo, hitrost tiskanja do 45 (C4510) in 60 (C6010) strani na minuto, možnost oddaljenega skeniranja in še več.

Varnost, trajnost in povezljivost

Če se bojite, da bo napredek podjetja povozil funkcionalnost RICOH tiskalnikov, je skrb odveč.

Novi RICOH barvni tiskalniki so standardno opremljeni s platformo RICOH Always Current Technology, ki omogoča brezhibno vključevanje novih aplikacij in nadgradenj. Platforma vam omogoča takojšnjo namestitev novih funkcij takoj, ko so na voljo – brez posredovanja tehnika.

RICOH barvni tiskalniki so bili obenem nadgrajeni s 3. generacijo 10,1-palčne upravljalne plošče RICOH Smart Panel, ki omogoča enostavno povezovanje s platformami v oblaku (SharePoint, Google Drive …). Ustvarite lahko bližnjice za hiter dostop do najbolj uporabljenih funkcij ali pa ustvarite prilagojene gradnike za boljšo uporabniško izkušnjo.

Vsi podatki so na varnem po zaslugi večfaktorske avtentikacije, varnostnega sistema za prepisovanje podatkov (DOSS) in naprednega šifriranja. Na varnem pa je tudi okolje, saj RICOH tiskalniki uporabljajo nov toner, ki deluje pri nižji temperaturi taljenja, kar zmanjšuje porabo energije in emisije ogljika. Prislužili so si tudi certifikat ENERGY STAR™ in zlato oceno EPEAT®. Vse plastične komponente pa so nadomestili s 50 % reciklirano plastiko. RICOH tako dokazuje, da se trajnost izplača – ne samo za podjetje, ampak tudi okolje.

Z RICOH barvnimi tiskalniki je prihodnost digitalno barvita. Za več informacij obiščite www.vibor.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ricoh tiskalniki Ricoh večnamenske naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847