GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 57268444
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1813480000

Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) računalnikov in računalniških komponent najbolj priznanih proizvajalcev? Obenem pa še slovenska trgovina s konkurenčnimi cenami? Ne iščite dlje od podjetja Geri Computer, ki upravlja s spletno in fizično trgovino Notesniki.si.

Ste na lovu za najnovejšimi HP, Dell, Lenovo, ASUS ali Acer računalniki? Morda prežite za grafično zverino RTX 4080? Računalniška trgovina Notesniki.si vam ponuja vse to in še več.

Računalnik za prav vsakega uporabnika

Gamerji, poslovneži, študentje ali dijaki … Ne glede na vaše preference in zahteve, v Notesniki.si bo vsak izmed vas našel sebi ustrezen računalnik. Ljubitelji računalniških iger se lahko (virtualno) sprehodite med različnimi gaming namiznimi računalniki, gaming prenosniki, gaming monitorji in vso spremno računalniško periferijo: tipkovnice, miške, zunanji diski in še več.

Gaming računalnike lahko uporabite tudi za poslovne namene, saj gre za naprave, ki jih lahko označimo za prave kameleone – znajdejo se v vsaki situaciji. Njihova največja hiba, ko govorimo o gaming prenosnikih, sta slabša prenosljivost in povprečna življenjska doba baterije. Če sta vam prenosljivost in baterija na vrhu prioritet pri nakupu prenosnika, potem poglejte v poslovni segment računalnikov. Našli boste vse znane proizvajalce, od Lenovota, HP-ja do ASUS-a in Acerja.

Na voljo je kar nekaj konfiguracij. Navijate za zeleno (Nvidia) ali rdečo ekipo (AMD? Ne glede na to komu ste namenili svojo zvestobo, našli boste primerke obeh ekip. Enako velja pri procesorjih. Izbirate lahko med računalniki z Intel ali AMD procesorji, med osnovnimi napravami z 8 GB RAM-a in računalniki vse do 32 GB RAM-a ali več. Skratka, kar iščete, to boste tudi našli pri Notesniki.si.

Prodaja posameznih računalniških komponent in periferije

Če ne iščete kompletnega računalnika, lahko pobrskate po seznamu posameznih računalniških komponent. V trgovini Notesniki.si v Mariborju ali pa na spletu boste našli vse komponente, ki jih potrebujete bodisi za nadgradnjo obstoječega računalnika ali pa za sestavo računalnika v domači režiji. Najnovejše grafične kartice, procesorji, sistemski pomnilnik DDR5 in DDR4, hladilniki, SSD diski, HDD diski, osnovne plošče, napajalniki … skratka, vse glavne komponente, pri katerih vas čaka pester izbor najboljšega, kar trenutno premore računalniška tehnologija.

Če ste ljubitelj Appla in njihovega ekosistema, lahko pokukate v njihov Apple razdelek, kjer boste našli iMac računalnike, MacBook Pro in MacBook Air računalnike ter iPade.

Za še več informacij obiščite spletno stran www.notesniki.si, jih obiščite v fizični trgovini v Mariborju na Titovi cesti 49 ali pa jim pišite na info@notesniki.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice