Računalništvo, telefonija
03.03.2005 09:58

Deli z drugimi:

Share

IBM forum

Osrednji dogodek letošnjega IBM Foruma bo okrogla miza na temo Poslovna vrednost informacijske tehnologije, na kateri bomo spregovorili o vlogi in pomenu informatike za prihodnost poslovanja in o tem, kakšen odnos do informatike ima najvišje vodstvo podjetja. K sodelovanju smo zato povabili izbrane predsednike uprav in njihove sodelavce, odgovorne za področje organizacije oziroma informacijske tehnologije v njihovih podjetjih. Okroglo mizo bo vodil prof. dr. Cene Bavec.

Že deveti, tradicionalni Forum IBM, ki bo od 6. do 7. aprila 2005 v kongresnem centru Hotelov Morje v Portorožu, bo sicer letos potekal pod geslom Vstopimo v svet na zahtevo. Poudarek številnih predavanj, ki jih bodo vodili ugledni domači in mednarodni strokovnjaki, bo na celovitih poslovnih rešitvah ter predstavitvi programske in strojne opreme, s katero lahko podjetja preoblikujejo svoje poslovanje v sodobno poslovanje prihodnosti – “e-poslovanje na zahtevo”.

Na Forumu IBM bo Will Cappelli, podpredsednik svetovne neodvisne svetovalne hiše za področje informatike Meta Group EMEA Research, predstavil najnovejše trende v informacijski tehnologiji v svetu in odgovarjal na vprašanja, kaj nas na tem področju čaka v prihodnosti. Direktor poslovanja IBM CEMA Carlos Da Silva in generalni direktor IBM Jugovzhodna Evropa Janez Benčina pa bosta spregovorila o izkušnjah IBM-a pri uvajanju različnih poslovnih rešitev na celotnem območju srednje in vzhodne Evrope – tudi v Sloveniji.


Prijavi napako v članku