PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 24217697
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5231983000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8931 061
Osnovna dejavnost:
H49.410 Cestni tovorni promet
Ustanovitelj:
Libanov Klemen

Prevoz, odvoz ali čiščenje

Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko opreme in pogosto se sami težko lotimo vsega. Zato poiščemo zanesljiva podjetja, ki to opravijo namesto nas.

Podjetje Prevozi Klemen Libanov s. p. si prizadeva za urejeno in čisto okolje s čiščenjem domov in okolice, odvozom in iznosom odpadnega materiala. Ponujajo tudi prevoz betona, peska in zemlje. Njihovo strokovnost in usposobljenost boste opazili že na podlagi brezplačnega posveta, na katerega se lahko prijavite prek spletnega obrazca.

Prevoz zemlje_Klemen Libanov sp

Odvoz odpadkov: Prevzamejo in odpeljejo, vas pa rešijo vseh skrbi

Izkušena ekipa poskrbi za demontažo in prenos starega pohištva na kamion. Vsa dela opravijo v skladu z varnostnimi predpisi in poskrbijo, da med delom ne poškodujejo vaše lastnine. Večje kose pohištva pred odvozom razstavijo, kar omogoča lažji prenos skozi hodnike ali druge stanovanjske prostore. Zavrženo pohištvo odpeljejo na primerna mesta, kjer jih ločijo v skladu z državnimi predpisi.

Po uspešni preobrazbi stanovanja ali hiše vam odpeljejo ves odpadni gradbeni material, tudi strešno kritino. Pred odvozom ločijo čisti gradbeni odpad od drugih odpadkov, s čimer poskrbijo za pravilno ločevanje in čisto okolje.

Njihove storitve zajemajo tudi odvoz lesa, lesnih odpadkov, vej, listja in zelenja. Namesto vas se znebijo pokvarjene ali odslužene elektronske opreme.

Odvoz vejevja_Klemen Libanov sp

Prevoz peska, betona in zemlje

Dostavijo vam manjše količine že narejenega betona, pripravljenega v ljubljanskih betonarnah. Pred dobavo peska vam bodo svetovali, kateri pesek potrebujete. Na voljo imate vse dimenzije za betoniranje tlakov, plošč, škarp, robnikov in temeljev.

Dobavijo in dostavijo kvalitetno presejano rodovitno zemljo brez ali s kompostom za vaš vrt, travo ali visoke grede. Po predhodnem dogovoru zemljo splanirajo po površini.

Prevoz zemlje_Klemen Libanov sp

Čiščenje kleti, podstrešij in garaž je nekaj, česar se težko lotimo sami

Z odvozom kosovnega materiala se lahko znebite navlake, ki se nabira na podstrehi ali v kleti. Pod kosovni material uvrščamo vso stanovanjsko opremo, belo tehniko, kovinske in plastične predmete. Pred čiščenjem opravijo brezplačen ogled, kjer se dogovorite o nadaljnjem poteku dela.

Pred prodajo ali prenovo zgradbe vam olajšajo delo tako, da odstranijo vso neuporabno stanovanjsko opremo, ki jo odpeljejo na mestno deponijo. Bi se radi česa znebili, a zavlačujete in ne veste, kako bi se zadeve lotili? Zdaj veste.

Prevoz_Klemen Libanov sp_telefon

Več najdete na zgoraj omenjeni spletni strani ali odklikajte na odvoz.si, prevoz-odvoz.si oziroma kosovni-odvoz.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.