Računalništvo, telefonija
05.04.2006 06:41

Deli z drugimi:

Share

Digital Data Communications odslej s sedežem v Ljubljani

Digital Data Communications (DDC), specializirani distributer aktivnih in pasivnih komponent za računalniška omrežja ter ožičenje IT sistemov, se je v začetku tega meseca s selitvijo sedeža podjetja iz Maribora v Ljubljano še bolj približal svojim kupcem. Podjetje ima v Ljubljani že distribucijski center, center za tehnično podporo svojim partnerjem in izobraževalni center.

V podjetju Digital Data Communications Slovenija poudarjajo, da želijo postati vodilni distributer aktivne in pasivne opreme za računalniške mreže v Sloveniji in drugih državah nastalih na območju nekdanje SFRJ. “K temu cilju pa se s selitvijo sedeža v osrednje-slovenski prostor, ki na področju informatike in računalništva predstavlja glavnino dogajanja, in večino sklenjenih poslov, še približujemo,” je povedal direktor podjetja DDC Slovenija Peter Rajniš. Po njegovih besedah je DDC Slovenija v Ljubljani že odprl distribucijski center, center za tehnično podporo svojim partnerjem ter izobraževalni center, v katerem so za svoje partnerje že organizirali izobraževanja, usposabljanje in prvo tehnično certificiranje svojih partnerjev za svojo blagovno znamko LevelOne.

V podjetju delajo z močnimi blagovnimi znamkami, lastne proizvodne linije LevelOne, Equip in Triton pa postavljajo vedno višje standarde v kvaliteti in designu. Sodobna oprema za računalniške mreže mora izpolnjevati veliko zahtevnih pogojev, kot so kompatibilnost, fleksibilnost, kakovost, nadgradljivost ter hitra in učinkovita tehnična podpora. V DDC Slovenija vse to izpolnjujejo. Njihovi izdelki širom sveta z odliko izpolnjujejo svoje poslanstvo cenovno ugodnih, kompatibilnih in z mrežnim administratorjem prijaznih mrežnih komponent, njihovi proizvodi LevelOne pa se ponašajo še s prepoznavnim designom.

Podjetje DDC Slovenija je leta 2000 v Mariboru ustanovilo podjetje za proizvodnjo in distribucijo aktivne ter pasivne mrežne opreme Digital Data Communications iz Nemčije. Slednje ima poleg Slovenije po svetu še 10 podružnic. DDC Slovenija je leta 2003 odprl poslovno enoto v Ljubljani, s svojimi izkušnjami in realno zastavljenimi cilji pa so se kot distributer lotili še drugih trgov na območju nekdanje SFRJ. Na Hrvaškem, v Srbiji in Črni gori ter Makedoniji imajo distribucijo že utečeno, prizadevajo pa si pridobiti tudi distribucijo v Bolgariji in Romuniji.


Prijavi napako v članku