SRC d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 20453957
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1447190000
Transakcijski račun:
SI56 0292 2008 2454 748
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih

So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske rešitve po meri.

Računalniška oprema

Že več desetletij SRC d.o.o. slovenskim podjetjem in drugim organizacijam zagotavlja dobavo ustrezne opreme priznanih svetovnih proizvajalcev, kot so HPE, Cisco, Lenovo in podobni. Vzpostavljajo sodobna poslovna omrežja, videokonferenčne sisteme, podatkovne centre in druge ključne elemente vašega omrežja. Infrastrukturo lahko virtualizirajo in poskrbijo tudi za vrhunsko informacijsko varnost. Nudijo tudi storitve vzdrževanja, nadzora in varovanja vaše informacijske infrastrukture.

Poslovni računalniški oblak

Manjšim podjetjem zagotavljajo podporo poslovanju z vso strežniško opremo v varnem poslovnem oblaku. Srednje velika podjetja njihovo ponudbo običajno uporabijo za vzpostavitev hibridnega oblaka, zagotavljanje varnostnih kopij podatkov in podobno. Kvaliteto in varnost potrjujeta pridobljena certifikata ISO 9001 in ISO 27001. Za razliko od večine ponudnikov infrastrukture v oblaku, so njihove cene dogovorjene fiksno, korektno in v skladu z dejanskimi potrebami strank.

Programska oprema

SRC d.o.o. je zastopnik za programsko opremo Microsoft, IBM, Oracle, Palo Alto, InfoCert in druge. Programsko opremo pogosto pomagajo ustrezno konfigurirati, pozicionirati in integrirati z vašimi obstoječimi sistemi, rešitvami in programi. Pri digitalizaciji poslovanja sodelujejo tudi kot partner v vaših razvojnih projektih. Podporo vašemu poslovanju zagotavljajo tudi s pomočjo specialnih rešitev in storitev na področju digitalne identitete, dokumentnega poslovanja, upravljanja s kadri, obračunavanja plač, poslovnega planiranja in obdelave poslovnih podatkov ter podobno.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja SRC d.o.o.

SRC logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SRC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice