STUDIO DTS

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 41002407
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5620210000
Transakcijski račun:
SI56 0201 0026 0853 045
Osnovna dejavnost:
C18.120 Drugo tiskanje
Ustanovitelj:
Andraž Prajs

Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen način boste morali svojemu ciljnemu občinstvu vizualno sporočiti lastnosti, prednosti in značilnosti vaših storitev ali izdelkov. Pri tem vam lahko pomaga podjetje Studio DTS d.o.o., ki vam bo kreiralo digitalno in fizično identiteto podjetja.

Za digitalno prisotnost poskrbijo z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin ter pripravo digitalnih katalogov. Digitalna identiteta pa je seveda le en del prepoznavnosti podjetja. Čeprav je trenutno obdobje zaznamovala digitalizacija, vseeno ne smemo zanemariti vpliv fizičnega marketinga. Na tem področju izstopajo fotografske in tiskane storitve podjetja Studio DTS.

studio-dts-fotografija-oblikovanje-tisk

Izdelava spletnih strani in digitalnih katalogov

Če imate podjetje in nimate spletne strani, verjetno vsak dan izgubljate nove priložnosti za rast podjetja. Spletno mesto je lahko osrednje vozlišče za razvoj in širitev vaše blagovne znamke. Spletna stran je pomembna tudi za krepitev verodostojnost podjetja. Večina uporabnikov, ko naleti na doslej nepoznano podjetje, najprej preveri, ali je prisotno na spletu ali družbenih omrežjih. Podjetje Studio DTS vašo naložbo spremeni v nekaj oprijemljivega, v kvalitetno izdelano spletno mesto. Oblikovanje začnejo s predlogo po vaši izbiri, ki jo preoblikujejo tako, da ustreza ciljem podjetja. Izdelujejo spletne strani, ki se samodejno odzovejo na uporabnikove nastavitve prikazovanja. Poskrbijo za hitro delovanje in nalaganje vsebine, vrhunsko obdelavo fotografij, brezplačno gostovanje za 1 leto in SEO optimizacijo vsebine za boljši prikaz na iskalnikih.

Vgrajeni CMS modul vam omogoča ročno urejanje spletne strani brez dodatnih mesečnih stroškov. Lahko pa se odločite tudi za vzpostavitev spletne trgovine s plačilnim sistemom Paypal in Stripe (kreditne kartice), avtomatizirano dostavo ali osebnim prevzemom, povezavo s Facebook in Instagram spletno trgovino. Trgovina z do 10 izdelki je brezplačna, lahko pa jo kadar koli nadgradite.

Z večstorilnim vmesnikom dts.FLIP lahko tradicionalne publikacije pretvorijo v digitalni katalog ali pa celo v spletno trgovino. Vmesnik dopolnjujejo številne priročne funkcije, s katerimi lahko vdelujete videoposnetke, dodajate in izpostavljate povezave znotraj besedila, vključite pojavne fotografije v polni velikosti in katalog spremenite v interaktivno platformo, na kateri si stranke lahko ogledajo izdelke, jih izberejo in naročijo.

Podjetje Studio DTS odlikuje tudi ekipa kreativcev, ki so zadolženi za oblikovanje različnih marketinških rešitev, od poslovne tiskovine, plakatov, knjig do vrednostnih dokumentov, ilustracij in kaligrafska dela. Več o kreativnem oblikovanju lahko najdete tukaj.

studio-dts-fotografija-oblikovanje-tisk-1

3D Matterport Virtualni sprehod

Podjetje Studio DTS je uradni ponudnik storitev Matterport, ki na trgu rešitev za virtualne sprehode izstopa s kakovostnimi funkcijami in funkcionalnostjo. Matterport je virtualno okolje, v katerem lahko ustvarite 3D modele stavb do najmanjše podrobnosti. Ustvarjeno okolje je 100 % identično s pravim prototipom. S posebnimi funkcijami lahko izpostavite najpomembnejše dele zgradb in jih postavite v kolut pod glavnim oknom za boljšo preglednost. Navigacija po prostoru je izredno hitra in preprosta. Premikate se lahko z miško ali pa s klikom na fotografijo, ki vas v trenutku prestavi v izbrani prostor. Virtualni prostor lahko raziskujete tudi z VR očali Samsung Gear ali Google Cardboard.

Kakovostna fotografija

Postavili ste spletno mesto, kaj pa sedaj? Če želite izstopati med konkurenco, potrebujete nekaj unikatnega. V Studio DTS vam pripravijo 360° fotografije, ki bodo obiskovalcem ponudile vizualno navdihujočo in interaktivno izkušnjo. Vam pa omogočajo, da izdelek predstavite z vseh zornih kotov in ga tako ločite od množice drugih.

V podjetju Studio DTS so specializirani za studijsko fotografijo izdelkov. Uporabite jih lahko v katalogih, brošurah, direktni pošti ali spletnih trgovinah. Pripravijo vam kakovostne fotografije po dostopnih cenah, ki so pripravljene tudi za tisk oziroma razmnoževanje. Fotografije izdelkov vam pripravijo v 48 urah, v znak zaupanja pa imate na voljo tudi brezplačni poskusni tisk fotografij.

Niso pa pozabili tudi na vpliv tiska

Z digitalnim tiskom poskrbijo za kvalitetno dodelana vizitke, letake, zgibanke, dopisne liste, kuverte, razglednice, koledarje … ki jih lahko uporabite tudi kot poslovna darila ali kot sredstvo za enostavno širjenje vizije vašega podjetja. Še vedno so edini v Sloveniji, ki zagotavljajo preverjeno kvaliteto storitev Xerox Premier partnerske mreže. Knjige, kataloge in brošure vam natisnejo na ekološke papirje s FSC certifikatom, nepremazne in premazne papirje ter ekskluzivne papirje za odtis. Izberete lahko tudi več tipov vezav, v primeru nejasnosti pa so vam vedno na voljo ekipa strokovnjakov.

Z modernim strojnim parkom lahko poskrbijo tudi za vse vaše potrebe velikoformatnega tiska, tiska na trde podlage, tisk promocijskih in tekstilnih izdelkov.

Za še več informacij o podjetju Studio DTS in njihovih storitvah obiščite njihovo spletno stran. Za vsa vprašanja pa so vam na voljo prek e-poštnega naslova info@dts.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja STUDIO DTS

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STUDIO DTS? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.