Računalništvo, telefonija
04.09.2018 16:49
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link z novim usmerjevalnikom orje ledino

D-Link z novim usmerjevalnikom orje ledino
D-Link z novim usmerjevalnikom orje ledino

Inženirji podjetja D-Link so skupaj s podjetjem Silicon Labs predstavili novi usmerjevalnik s prodajno oznako DSH-G300-TBR Thread Border Router , ki je v svetu usmerjevalnikov dejansko nekaj posebnega. Gre namreč za prvi usmerjevalnik na svetu, ki je prestal specifikacije za združljivost in večopravilnost s standardom Thread. To je skupek tehnologij, ki so namenjene varnemu in zanesljivemu povezovanju na internet z bogato paleto pametnih izdelkov, ena od lastnosti pa je tudi zanesljiva povezava ob zmanjšanju porabe energije.

Brezžični usmerjevalnik D-Link DSH-G300-TBR je opremljen z naprednim protokolom Wireless Gecko SoC, ki podpira bogato paleto tehnologij, kot so Thread, Zigbee, Bluetooth 5, Bluetooth mesh in druge. Te zagotavljajo varno in zanesljivo povezavo med pametnimi napravami in svetovnim spletom, pri čemer je varnost zagotovljena tako na nivoju omrežja kot aplikacij. Tu gre torej za edinstven izdelek, ki ga bodo zagotovo veseli predvsem tisti, ki množično posegajo po napravah, ki so sestavni del pametnih domov in stanovanj.

Podjetje D-Link bo brezžični usmerjevalnik DSH-G300-TBR javnosti prvič predstavilo v okviru konference Thread Group, ki se bo odvijala v nemškem mestu Munich od 16. do 18. oktobra letos. Več informacij odogodku pa je na voljo na spletni povezavi https://www.threadgroup.org.


Prijavi napako v članku